Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzending in NL vanaf €89
Recyclebare verpakking

Uruguayaanse Chateaubriand

Artikelnummer: 4703
4,0

Op voorraad





De chateaubriand van het Uruguayaanse rund is zo mals dat je hem bijna met een lepel kan eten. Prachtig vlees van een uitmuntende kwaliteit.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €89,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

Chateaubriand van het Zuid-Amerikaanse rund is zeer mals vlees. Dit fantastische stuk vlees komt uit de kop van de ossenhaas.

Het vlees heeft een bloedrode kleur en heeft een dikke omvang. De naam Chateaubriand komt van François René de Chateaubriand, een Frans schrijver en politicus.

Zijn persoonlijke kok maakte destijds, rond het jaar 1800, een tot toen compleet onbekend gerecht. Ruim 200 jaar later is de Chateaubriand niet meer weg te denken bij een gezellige, romatische avond.

Deze Zuid-Amerikaanse runderen krijgen enkel gras te eten. Uit onderzoek blijkt dat het vlees van de runderen die enkel gras hebben gegeten rijker zijn aan omega-3 vetzuren en een hoger vitamine A en E gehalte bevatten. Dit is goed voor jouw weerstand en zorgt voor een goede huishouding in jouw lichaam.

Contact
Voor vragen of extra informatie kan je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!

Meer Informatie
Herkomst Uruguay
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Nat gerijpt
Voeding 200 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Hot & Fast, Grillen, Direct
Soort Angus Rundvlees
voedingswaarde energie: 116kcal, vet: 2,3g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23,7g
SKU 4703
Reviews
Johann&Cora
April 2016
Johann&Cora
voor het eerst thuis laten bezorgen ipv ophalen. Supergoed verpakt en geleverd. Wederom heerlijk gegeten. Alleen zout en peper is voldoende voor dit heerlijkmalse stuk vlees
Ronald Olsthoorn
February 2011
Ronald Olsthoorn
Chateaubriand een dag ervoor uit de vriezer gehaald. 2 uurtjes voor dat hij op de gril gaat uit de koeling gehaald het op temperastuur komen van het vlees is erg belangrijk. Het vlees ingesmeerd met olijfolie en wat Italiaanse kruiden. Big Green Egg (BBQ) op 180 graden. Vlees 4 minuten 1 x draaien 4 minuten. Dan heb je wat je noemt een echte smaak sensatie. Zulk lekker vlees koop je alleen via deze site ga zo door. R. Olsthoorn - Zoetermeer
Peter Sanders
November -0001
Peter Sanders
deze gebakken met een port rozijnen sjuutje samen met een andijvie stampotje erbij.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Uruguayaanse Chateaubriand
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.