•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
prev next
Haas Rundvlees

Uruguayaanse Chateaubriand

De chateaubriand van het Uruguayaanse rund is zo mals dat je hem bijna met een lepel kan eten. Prachtig vlees van een uitmuntende kwaliteit.
Herkomst: Uruguay Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 21,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 4703

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Chateaubriand van het Zuid-Amerikaanse rund is zeer mals vlees. Dit fantastische stuk vlees komt uit de kop van de ossenhaas. Het vlees heeft een bloedrode kleur en heeft een dikke omvang. De naam Chateaubriand komt van François René de Chateaubriand, een Frans schrijver en politicus. Zijn persoonlijke kok maakte destijds, rond het jaar 1800, een tot toen compleet onbekend gerecht. Ruim 200 jaar later is de Chateaubriand niet meer weg te denken bij een gezellige, romatische avond.

Deze Zuid-Amerikaanse runderen krijgen enkel gras te eten. Uit onderzoek blijkt dat het vlees van de runderen die enkel gras hebben gegeten rijker zijn aan omega-3 vetzuren en een hoger vitamine A en E gehalte bevatten. Dit is goed voor uw weerstand en zorgt voor een goede huishouding in uw lichaam.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Uruguay
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Braadpan
voedingswaarde N/B
Reviews

Klantenreviews 3 item(s)

Johann&Cora
voor het eerst thuis laten bezorgen ipv ophalen. Supergoed verpakt en geleverd. Wederom heerlijk gegeten. Alleen zout en peper is voldoende voor dit heerlijkmalse stuk vlees
product
Review by Johann&Cora / (Geplaatst op 27-04-2016)
Ronald Olsthoorn
Chateaubriand een dag ervoor uit de vriezer gehaald. 2 uurtjes voor dat hij op de gril gaat uit de koeling gehaald het op temperastuur komen van het vlees is erg belangrijk. Het vlees ingesmeerd met olijfolie en wat Italiaanse kruiden. Big Green Egg (BBQ) op 180 graden. Vlees 4 minuten 1 x draaien 4 minuten. Dan heb je wat je noemt een echte smaak sensatie. Zulk lekker vlees koop je alleen via deze site ga zo door. R. Olsthoorn - Zoetermeer
product
Review by Ronald Olsthoorn / (Geplaatst op 16-02-2011)
Peter Sanders
deze gebakken met een port rozijnen sjuutje samen met een andijvie stampotje erbij.
product
Review by Peter Sanders / (Geplaatst op 02-12-00-1)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.