Gemarineerde eendenborst met chilisaus

Gemarineerde eendenborst met chilisaus

Gemarineerde eendenborst met chilisaus. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten



Voor de marinade:

  • ½ kop zoete chilisaus
  • ½ kop sojasaus
  • 1 Uitgeperste limoen
  • 1 Verse Rode paprika in dunne plakjes

Serveren:

  • Gegrilde groenten
  • Partjes limoen
  • Gesneden verse peper om te garneren

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Kerf de huid van de eendenborst in met een scherp mes.
  • 2. Meng de sojasaus, chilisaus en limoensap in een kom. Leg de eendenborsten in de marinade en laat een nacht in de koelkast staan.
  • 3. Laat voor bereiding de eendenborsten op kamertemperatuur komen en grill de huidkant tot de huid krokant is. Draai de eendenborsten om en gaar ongeveer 5 minuten. Op de barbecue; 180 graden, op de grillpan: medium heet.
  • 4. Laat de eendenborsten 5 minuten rusten onder een dakje van aluminiumfolie.
  • 5. Grill intussen de groenten op barbecue of grillplaat.

Serveer met stukje limoen en chilisaus.