
Gemarineerde eendenborst met chilisaus
< 20 minuten
4 personen
Makkelijk
BBQ

Gemarineerde eendenborst met chilisaus. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
Voor de marinade:
- ½ kop zoete chilisaus
- ½ kop sojasaus
- 1 Uitgeperste limoen
- 1 Verse Rode paprika in dunne plakjes
Serveren:
- Gegrilde groenten
- Partjes limoen
- Gesneden verse peper om te garneren
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Kerf de huid van de eendenborst in met een scherp mes.
- 2. Meng de sojasaus, chilisaus en limoensap in een kom. Leg de eendenborsten in de marinade en laat een nacht in de koelkast staan.
- 3. Laat voor bereiding de eendenborsten op kamertemperatuur komen en grill de huidkant tot de huid krokant is. Draai de eendenborsten om en gaar ongeveer 5 minuten. Op de barbecue; 180 graden, op de grillpan: medium heet.
- 4. Laat de eendenborsten 5 minuten rusten onder een dakje van aluminiumfolie.
- 5. Grill intussen de groenten op barbecue of grillplaat.
Serveer met stukje limoen en chilisaus.