prev next

Eendenborstfilet met vel

Verpakt per stuk verpakt, gewichten vanaf 600 gram zijn per 2 stuks verpakt. Mooie filet met vel.

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 12,49 Incl. BTW
- +
€ 12,49 Incl. BTW
Artikelnummer: 1501

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

EENDENBORSTFILET MET VEL

  • Mooie filet met vel
  • Mals stuk eendenborstfilet
  • Stevige structuur met zeer smakelijk vlees
  • Perfect voor op de BBQ of in de pan

Wil je een mooie, smaakvolle eendenborstfilet proberen? Ga dan voor de Eendenborstfilet Met Vel!

STEVIGE STRUCTUUR EN SMAKELIJK VLEES

Een mals stuk eendenborstfilet van de Barbarie Eend. Dit ras kent een zeer stevige structuur en heeft zeer smakelijk vlees. De eendenborstfilet is perfect voor op de BBQ of voor gewoon in de pan. Een kleine tip: bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat het hierna eventjes rusten. Hierdoor krijgt het een waanzinnige smaak. De filets zijn per twee stuks verpakt en wegen ca. 200-300 gram per stuk.

DE EENDENBORSTFILET BEREIDEN

Je kunt de eendenborst van Beef&Steak bereiden in de pan, maar ook op de BBQ. Als je wil leren hoe je op de juiste manier eendenborst kunt klaarmaken, kan je ooeen workshop bij ons volgen. We leren je dan hoe je verschillende soorten vlees bakt op de barbecue. Of laat je insprieren en kijk bij onze recepten. 

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Eendenborstfilet Met Vel kopen. Ga voor deze heerlijke, smaakvolle eendenborstfilet en geniet van deze delicatesse van de Barbarie Eend. 

Pitmaster X laat u in deze video een manier zien hoe u een heerlijke eendenborst kunt grillen: 

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nee
Ingrediëntendeclaratie 100% eend
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Dutch Oven, Braadpan
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 8 item(s)

Eelco
Heel erg smakelijk voor op de barbecue dit maal op kolen bereidt. In het vet eerst een ruitpatroon gesneden en daarna op de zijde waar het vet zit gegrild tot het knapperig was daarna omgedraaid en met behulp van een kernthermometer op de gewenste temperatuur gebracht. Iedereen was er laaiend enthousiast over.
product
Review by Eelco / (Geplaatst op 11-08-2015)
Robert
Heerlijke eendenborst. In de pan gebakken port sausje erbij was super. Binnenkort weer bestellen en dan op de Big Green Egg proberen...
product
Review by Robert / (Geplaatst op 11-07-2014)
Richard Gough
Not the cheapest duck breasts to be found but once you have tasted them there is no going back. Absolutely gorgeous. Served with a parsnip tatin grapefruit and ginger sauce and little potato cakes cooked in the duck fat.
product
Review by Richard Gough / (Geplaatst op 15-02-2014)
Thomas Krag
Beautiful duck breasts delivered in a nice thermo package with a cooling element. The meat was not contaminated which was a worry of mine but Beef & Steak did a great job! The breast cooked up nicely. The skin is a little less fatty than usual which means it crisped up perfectly and the remaining fat/skin was tender and beautiful. I'll definitely order my duck from here.
product
Review by Thomas Krag / (Geplaatst op 27-05-2013)
Alexander
Ik kan er niet veel aan toevoegen. Zie onderstaande revieuws. Maar in 1 woord...heerlijk. Dit eet je zo weg en dan wil je er eigenlijk nog wel 1:)
product
Review by Alexander / (Geplaatst op 01-02-2013)
Maarten
Beste insnijden in een koude pan het vet laten uitsmelten vervolgens dichtschroeien als het vetlaagje goudbruin en knapperig is. Daarna in de oven op ongev. 180C gedurende 5-10 minuten. Enigszins laten rusten en daarna aansnijden. _Veel_ smaakvolle combinaties mogelijk maar altijd een succes de laatste keer genoten met een hartig zoete cranberry saus en een rode Pernand-Vergelesses uit 1978 en goed gezelschap.
product
Review by Maarten / (Geplaatst op 01-02-2012)
Paul
Heerlijke eend! Eerst een ruitmotief in het vet gesneden en in zijn eigen vet klaargemaakt op de fry-top. (10min vetkant/5minuten vleeskant. Geserveerd op wokgroente met honing/tijm-saus. Nogmaals heerlijk!
product
Review by Paul / (Geplaatst op 25-11-2011)
vinnie brouwer
Erg mooi vacuum verpakt zeer mooi stukje eendenborst en erg smaakvol. Lekker met wat honing-balsamico sausje erover heen! Echt top!!!!!!!!!!!
product
Review by vinnie brouwer / (Geplaatst op 04-11-2009)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.