Pulled Chicken Stromboli

Pulled Chicken Stromboli
Smakelijke snack voor alle soorten chicken-leftovers

Ingrediënten

Voor 4 personen:

200 gr pulled chicken

1 verpakking pizzadeeg a 230 gr of nog leuker maak het zelf!

1 tl italiaanse kruiden

8 takjes peterselie

2 takjes basilicumblaadjes

4 el (60 gr) tomate frito

100 gr mozzarella

1 tn knoflook

1 ei

evt sesamzaad

Bereiding

1: Weeg alle ingrediënten af en laat het pizzadeeg op temperatuur komen

2: Maak de teen knoflook schoon en pureer deze door de tomato frito

Gebruik de onderkant van een lepel om de tomate frito over de bodem te verdelen

4: Snijd de peterselie en basilicum fijn en verdeel deze over de bodem

5: Strooi nu de pulled chicken, mozzarella & italiaanse kruiden erover

6: Rol voorzichtig de pizzabodem op

7: Bestrijk de stromboli met het los geklutste ei en eventueel de sesamzaadjes

8: Bak de stromboli op 220°C 35-40 minuten in een hete lucht oven

9: Snijd de stromboli in plakken, eet smakelijk!