- Beschrijving
-
Een eerlijke kipfilet van de Gildehoen. Deze geeft geen plons vocht in de pan, maar het is echt een kipfilet zoals het bedoeld is. Gildehoen is een langzamer groeiend Hubbard ras. Gildehoenen hebben meer ruimte en het gebruik van antibiotica is nihil. Tevens leven de dieren in een normaal daglichtritme. Al deze factoren zorgen ervoor dat de gildehoenen weinig stress ervaren en dat proeft u weer terug in de overheerlijke malse kipfilet.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
-
Gildehoen Piccata
Lekker fris gerecht op z'n Italiaans. Gemakkelijk klaar te maken en ideaal voor de zomeravonden. -
Gevulde kip met spruiten en aardappelen (glutenvrij)
Lekker Hollands, gezond potje. De kip kan uiteraard gevuld worden op eigen wijze. -
Kipfilet suprême met een krokant korstje
Kipfilet met het vleugeltje eraan maakt dit een mooi product om te presenteren. -
Gevulde Italiaanse kipfilet met Pancetta
Een lekker alternatief met kipfilet. Heerlijk Italiaans tintje met dit recept. -
Honing-BBQ Kipstukjes
Zoetje stukjes kipfilet van de BBQ. Heerlijk als hapje of bijgerecht -
Smokey Braaihoender
Malse, gerookte kippendij met een Zuid-Afrikaanse twist -
Parmezaanse Kipfilet
Kruidige kipfilet met een heerlijke Parmezaanse kaaskorst -
Gerookte Eend met Tijmrub
Langzaam, warm-gerookte eendenborstfilet met een lekkere zelfgemaakte rub -
Romige Kipfiletreepjes uit de oven
Lekker en vrij simpel gerecht om wat moois te maken van kipfiletreepjes -
Gevulde Gildehoen kipfilet met spruitjes en aardappelen
Een heerlijk glutenvrij recept met de smaakvolle Gildehoen kipfilet. Snel en makkelijk klaar.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% kip Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Nee Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Kees Visscher
-
Heerlijk stuk vlees. Goed laten ontdooien met wat olie een papje gemaakt met kipkruiden. Lekker inmasseren en dan op de knetter hete grilpan. Heerlijk smullen kippen vlees heeft voor mij een nieuwe dimensie gegeven.
product
Schrijf uw eigen review