
Pulled Pork Pinsa
< 20 minuten
4 personen
Makkelijk
BBQ/oven

Heerlijke Pulled Pork Pinsa met mascarpone, Sriracha en wasabi; eenvoudig te maken. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 2 pinsa bodems
- 200 gr pulled pork
- 150 gr mascarpone of crème fraîche
- Bosui
- Sesamzaad
- Sriracha saus
- Wasabi mayonaise
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Haal de pinsa bodems uit de verpakking en smeer ze in met een laagje mascarpone of crème fraîche.
- 2. Verdeel een royale hoeveelheid pulled pork over de bodems.
- 3. Bak de pinsa’s gedurende 5 minuten op de barbecue of in de oven op 200 °C.
- 4. Haal de pinsa’s van de barbecue of uit de oven en besprenkel met Sriracha saus en wasabi mayonaise.
- 5. Bestrooi met fijngesneden bosui en sesamzaad.
- 6. Snijd de pinsa’s in 6 of meer stukken.
- 7. Eet smakelijk!