Pulled Pork Pinsa

Pulled Pork Pinsa

Heerlijke Pulled Pork Pinsa met mascarpone, Sriracha en wasabi; eenvoudig te maken. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Haal de pinsa bodems uit de verpakking en smeer ze in met een laagje mascarpone of crème fraîche.
  • 2. Verdeel een royale hoeveelheid pulled pork over de bodems.
  • 3. Bak de pinsa’s gedurende 5 minuten op de barbecue of in de oven op 200 °C.
  • 4. Haal de pinsa’s van de barbecue of uit de oven en besprenkel met Sriracha saus en wasabi mayonaise.
  • 5. Bestrooi met fijngesneden bosui en sesamzaad.
  • 6. Snijd de pinsa’s in 6 of meer stukken.
  • 7. Eet smakelijk!