
Ribkarbonade met kruiden-mosterd korst
< 50 minuten
4 personen
Makkelijk
Pan

Leuke variatie met de heerlijke karbonades van het Hollandse varken. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 4 Ribkarbonades
- 1 theelepel zeezout
- ½ theelepel peper
- 60 gram zachte boter
- ¼ kopje verse gesneden peterselie
- 2 eetlepels honing-mosterd
- 1 theelepel vers gesneden salie
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Bestrooi de karbonades met peper en zout.
- 2. Mix de boter, peterselie, honig-mosterd en de salie in een schaal. Smeer elke karbonade in met een eetlepel van het botermengsel.
- 3. Bak de karbonades ongeveer 4 tot 5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 68-70 graden Celsius.