Romige Kipfiletreepjes uit de oven

Romige Kipfiletreepjes uit de oven
Lekker en vrij simpel gerecht om wat moois te maken van kipfiletreepjes

Ingrediënten

2 stuks Gildehoen kipfilet van circa 400 gram
2 eieren
4 vleestomaten in kleine stukjes gesneden
150 gram boursin met tuinkruiden
1 teentje knoflook fijngesneden of geperst
Zout en peper naar smaak toevoegen
Scheutje olijf- zonnebloemolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200° graden
Snij de kipfilet in reepjes en naar smaak peper en zout toevoegen
Neem een wok of een koekenpan
Scheutje olie erin en warm laten worden. Roerbak de kip en de knoflook gedurende een minuut of 10
Gebruik een ovenvaste schaal of braadslede verdeel de kipreepjes hierin. Verdeel de tomaten erover
Neem een schaal doe hierin de eieren en klop deze. Voeg vervolgens de boursin toe en roer tot een glad mengsel
Schaal in de oven plaatsen en zo’n 15 minuten bakken totdat er een bruin korstje ontstaat
Lekker met rijst en een komkommersalade