Standing rib roast met knoflook en tijm

Standing rib roast met knoflook en tijm

Standing rib roast met knoflook en tijm. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Snij de knoflook en de tijm fijn.
  • 2. De de knoflook, tijm, peper, zout in een kom en voeg de olijfolie toe.
  • 3. Roer dit tot een geheel.
  • 4. Smeer de rib roast in met de gemaakte marinade en laat het tot 12 uur afgedekt rusten in de koeling.
  • 5. Verwarm de oven op 155 graden.
  • 6. Zet de standing rib roast in de oven voor 2 uur, tot een kerntemperatuur van 52 graden.
  • 7. 10 minuten afgedekt laten rusten en eet smakelijk!