
Standing rib roast met knoflook en tijm
> 2 uren
6 personen
Gemiddeld
Oven

Standing rib roast met knoflook en tijm. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 1 (Prime) Rib Roast
- 4 fijngesneden teentjes knoflook
- 1 theelepel verse tijm
- Een half theelepeltje zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 2 theelepels olijfolie
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Snij de knoflook en de tijm fijn.
- 2. De de knoflook, tijm, peper, zout in een kom en voeg de olijfolie toe.
- 3. Roer dit tot een geheel.
- 4. Smeer de rib roast in met de gemaakte marinade en laat het tot 12 uur afgedekt rusten in de koeling.
- 5. Verwarm de oven op 155 graden.
- 6. Zet de standing rib roast in de oven voor 2 uur, tot een kerntemperatuur van 52 graden.
- 7. 10 minuten afgedekt laten rusten en eet smakelijk!