T-Bone steak met geroosterde aardappelen

T-Bone steak met geroosterde aardappelen

Mooi basisgerecht voor T-bone steaks. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Hak de kruiden.
  • 2. Meng met de rode wijn en sojasaus.
  • 3. Marineer de biefstuk ongeveer een uur in de marinade.
  • 4. Doe ongeschilde aardappelen in water en gedurende ongeveer 15 minuten koken. Afspoelen met koud water.
  • 5. De aardappelhelften prikken op houten spiesjes.
  • 6. Wrijf de gemarineerde steaks in met olijfolie en peper en plaats op de grill. Grill aan elke kant ongeveer 6 minuten.
  • 7. Smelt 1 / 3 van de boter en meng met 1 / 3 van olijfolie.
  • 8. De aardappelspiezen besmeren met het mengsel en grill ze 5 minuten aan elke kant. De steaks met zout bestrooien en serveer met de resterende boter en de biefstuk-aardappel spiesjes.