
T-Bone steak met geroosterde aardappelen
> 2 uren
4 personen
Gemiddeld
Grill

Mooi basisgerecht voor T-bone steaks. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 4 St T-bone steaks
- Rosemarijn
- Oregano
- Tijm
- Salieblaadjes
- 200 ml Rode wijn
- 6 EL Sojasaus
- 12 St Houten spiesjes
- 800 g Aardappelen
- 125 g Boter
- 5 EL Olijfolie
- 1 EL Zout
- 1 EL Peper
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Hak de kruiden.
- 2. Meng met de rode wijn en sojasaus.
- 3. Marineer de biefstuk ongeveer een uur in de marinade.
- 4. Doe ongeschilde aardappelen in water en gedurende ongeveer 15 minuten koken. Afspoelen met koud water.
- 5. De aardappelhelften prikken op houten spiesjes.
- 6. Wrijf de gemarineerde steaks in met olijfolie en peper en plaats op de grill. Grill aan elke kant ongeveer 6 minuten.
- 7. Smelt 1 / 3 van de boter en meng met 1 / 3 van olijfolie.
- 8. De aardappelspiezen besmeren met het mengsel en grill ze 5 minuten aan elke kant. De steaks met zout bestrooien en serveer met de resterende boter en de biefstuk-aardappel spiesjes.