•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Aberdeen Angus aged

Aberdeen Angus aged

(1) Review (s) |

Aberdeen Angus aged

Karakteristiek Black Angus vlees

Angus vlees is fijndradig vlees met een prachtige rode kleur. Na het braden is het vlees nog steeds zacht en sappig en heeft het een heerlijke, karakteristieke smaak. Beef&Steak heeft precies de smakelijke soorten Angus biefstuk waar u naar op zoek bent.

Lekker eten doet u dankzij Angus vlees

Bent u ook zo verzot op een lekker stuk Angus biefstuk? Op de website van Beef&Steak vindt u diverse heerlijke stukken van het Aberdeen Angus rund. De pure rundvleesburger van de Schotse Aberdeen Angus is een van onze absolute bestsellers. Maar er is meer. Ook voor een lekker staartstuk of voor een heerlijk ribstuk zit u ook goed bij onze online slagerij.

De herkomst van ons Angus vlees

Ons Angus vlees komt direct van onze Schotse leverancier, geliefd om zijn beroemde Angus rundvlees. Zij mogen de officiële titel 'Direct from the Highlands' voeren. De boerderijen die de runderen houden, bevinden zich in het Cairngorms National Park, in het hart van de Schotse Hooglanden. Aberdeen Angus is de originele naam van het ras uit Schotland, van de graafschappen Aberdeenshire en Angus. Dit oorspronkelijke ras is ook bekend als Black Angus met een eigen stamboek in de Verenigde Staten. De steakkwaliteit van de Angus biefstuk is de beste ervaring voor de vleesliefhebber van vandaag. De combinatie van smaak, textuur en vorm is zo gebalanceerd dat geen enkel stuk rundvlees kan concurreren met een Aberdeen Angus steak.

De beste smaak gecombineerd met maximaal dierenwelzijn

Naast de beste smaak, wordt er bij onze Angus biefstuk ook maximaal aan het dierenwelzijn gedacht. Aberdeen Angus rundvlees is afkomstig van dieren die op de hooglanden hebben kunnen grazen, bij boerderijen in de buurt van onze leverancier. Doordat zij vrij rond kunnen lopen, ervaren de runderen minder stress. En dat proeft u zeker! Het Aberdeen Angus ras (zie ook Black Angus of Red Angus) is wereldwijd beroemd om zijn fantastische kwaliteit rundvlees. Het Aberdeen Angus rundvlees wordt overal gebruikt door chefs om zijn prachtige kleur en marmering van vet door de spier voor smaak en malsheid.

Bestel vandaag nog uw Black Angus vlees online

Of u nu het beste rundvlees, lamsvlees of kalfsvlees zoekt, bij ons vindt u het malse vlees waar u naar op zoek bent. Plaats vandaag nog online uw bestelling en geniet morgen al van uw Angus biefstuk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan op het telefoonnummer (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.