- Beschrijving
-
Heerlijk om te stoven of om te sudderen.Het vlees van de sukade is zeer stevig. De spieren werken hard en erin zit de welbekende zeen. Bij langzame garing wordt heel vlees echter zeer zacht en de zeen "smelt", dit geeft een prachtige smaak aan dit fantastische vlees.
"Vandaag was een perfecte regenachtige dag om Rendang klaar te maken. De eerste keer dat ik dit heb gemaakt met sukadelappen van de Bommelse Blonde. Dit vlees geeft nog meer smaak aan dit al zo heerlijke recept!", Mireille - oktober 2017.
- Recepten
-
-
Pasta met heerlijk stoofvlees
Naar een recept van Jamie Oliver. Een simpel en goedkoop recept om alle monden aan tafel goed te vullen. -
Rendang
Traditioneel recept uit Indonesië. Perfect om je Dutch Oven voor te gebruiken. -
Sukadelappen stoofpotje
Lekker low en slow met sukadelappen. Een smaakvol basisrecept voor een stoofpotje.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Gewicht ca. 500 gram voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Rendang
-
Vandaag was een perfecte regenachtige dag om Rendang klaar te maken. De eerste keer dat ik dit heb gemaakt met sukadelappen van de Bommelse Blonde. Dit vlees geeft nog meer smaak aan dit al zo heerlijke recept!
Kan niet wachten tot onze vriezer weer leeg genoeg is voor een nieuw pakketproduct
Schrijf uw eigen review