Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Bommelse Blonde (Grass-fed)

Bommelse Blonde (Grass-fed)

Ben je op zoek bent naar een heerlijk, prachtig en duurzaam rundvleesproduct van Nederlandse bodem? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar de Bommelse Blonde d’Aquitaine.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
bommelse-blonde-soepvlees
ca. 250 gram
€ 5,29
per pagina

Bommelse Blonde d’Aquitaine

Beef&Steak heeft voor jou het lekkerste stuk vlees, dat ongehinderd heeft mogen grazen in de Bommelwaard. Proef de vrijheid van de runderen terug in de Blonde d’Aquitaine en geniet van een (h)eerlijk stukje vlees.


Geniet van de beleving van de Blonde d’Aquitaine

Ben je in de buurt van de Bommelerwaard in Zuid-Gelderland? Neem dan eens een kijkje bij de Blonde d’Aquitaine en ontdek zelf de vrijheid waarin de runderen leven. Het resultaat hiervan? Een perfecte smaak. Dit vertaalt zich in een mals, fijndradig en smakelijk stuk vlees dat dubbel en dwars de moeite waard is. Kies voor het lekkerste stukje rundvlees en probeer eens een Blonde d’Aquitaine.


Precies het vlees waar je naar op zoek bent

Van riblappen, tot aan soepvlees en van gehakt tot aan biefstuk. De mogelijkheden met de Bommelse Blonde d’Aquitaine zijn eindeloos. Via onze website bestel je eenvoudig het vlees dat je nodig hebt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Plaats je vandaag voor 11 uur nog de bestelling? Dan heb je jouw het vlees van de Hollandse Blonde d’Aquitaine dezelfde avond al in huis. Ideaal, toch?


Kom je er even niet uit? Wij staan voor je klaar.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de bezorging of de soorten vlees? Of zoek je ander smakelijk vlees van ons, zoals lam of kalf? Ga naar onze website of neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.