•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Bommelse Blonde (Grass-Fed)

Bommelse Blonde (Grass-Fed)

Bommelse Blonde (Grass-Fed)

Als u op zoek bent naar een heerlijk, mooi en duurzaam rundvleesproduct van Nederlandse bodem, bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar de Bommelse Blonde d’Aquitaine. Beef&Steak heeft voor u het lekkerste stuk vlees, dat ongestoord heeft mogen grazen in de Bommelwaard. Proef de vrijheid van de runderen terug in de Blonde d’Aquitaine en geniet van een (h)eerlijk stukje vlees.

Geniet van de beleving van de Blonde d’Aquitaine

Bent u in de buurt van de Bommelerwaard in Zuid-Gelderland? Neem dan eens een kijkje bij de Blonde d’Aquitaine en ontdek zelf de vrijheid waarin de runderen leven. Het resultaat hiervan? Een perfecte smaak. Dit vertaalt zich in een mals, fijndradig en smaakvol stuk vlees dat dubbel en dwars de moeite waard is. Kies voor het lekkerste stukje rundvlees en probeer eens een Blonde d’Aquitaine.

Precies het vlees waar u naar op zoek bent

Van riblappen, tot aan soepvlees en van gehakt tot aan biefstuk. De mogelijkheden met de Bommelse Blonde d’Aquitaine zijn eindeloos. Via onze website bestelt u eenvoudig het vlees dat u nodig heeft om de heerlijkste gerechten te bereiden. Plaatst u vandaag nog de bestelling? Dan heeft u uw het vlees van de Hollandse Blonde d’Aquitaine morgen al in huis. Ideaal toch?

Komt u er even niet uit? Wij staan voor u klaar.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de bezorging of de soorten vlees? Of zoekt u ander lekker vlees van ons, zoals lam of kalf? Ga naar onze website of neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.