Een prachtig stuk Wagyu diamanthaas
De diamanthaas kent men onder vele namen, zowel jodenhaas als schouderbiefstuk worden ook vaak gebruikt. Het belangrijkste is echter dat het stuk zeer mals is en boordevol smaak. Het Wagyu vlees kenmerkt zich door de mooie marmering en romige smaak. Dat maakt de diamanthaas een prachtige steak om als biefstuk klaar te maken.
Een diamanthaas van de koe der koeien
Een diamanthaas is een heerlijk stukje vlees wat zich boven het schouderblad van het rund bevindt. Doordat dit vlees geen werkfunctie heeft, is het heerlijk mals en alles behalve taai. De Wagyu diamanthaas is daarnaast ook nog eens een stuk vlees van de beste kwaliteit. Door de marmering van het Wagyu vet heeft deze vleessoort een mooie smaak en karakter.
Bestel uw diamanthaas gemakkelijk online
Wilt u de Wagyu diamanthaas zelf bereiden? Bestel deze dan gemakkelijk online bij Beef&Steak. Wanneer u vóór 11:00 uur bestelt, heeft u uw heerlijke diamanthaas vanavond al in huis. Heeft u vragen over onze producten of online slager? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.