Beef Wellington
Artikelnummer: 4700Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Kant-en-klare, luxe Beef Wellington
- Met supermalse Ierse ossenhaas van absolute topkwaliteit
- Met romige laag paddenstoelen
Wil je een kant-en-klare, luxe Beef Wellington op tafel zetten? Ga dan voor de Beef Wellington!
Bij BEEF&STEAK vind je de enige ambachtelijk bereide beef wellington. Beperkt beschikbaar omdat elke beef wellington door een chef wordt bereid. Je kunt de beef wellington eenvoudig in de oven of BBQ bereiden. Het stappenplan vind je terug in deze korte instructievideo. Ideaal voor wanneer je een beef wellington wilt serveren tijdens het kerst- of paasdiner maar niet de tijd hebt om zelf lang in de keuken te staan.
BEROEMD GERECHT
Beef Wellington is een bekend gerecht waarin een hele ossenhaas verpakt zit in een dun laagje bladerdeeg met daartussen vaak een mooie laag paddenstoelen. Het is heel leuk om dit zelf te maken, maar als je wat minder handig bent of wat minder tijd hebt, is dit dé ideale oplossing. Deze Beef Wellington is gemaakt met het dikste gedeelte, de "Center cut" van de supermalse Ierse ossenhaas van absolute topkwaliteit. De ossenhaas is gekruid en daarna aangebraden en vervolgens voorzien van een romige laag paddenstoelen. Daarna is dit in zijn geheel verpakt in een mooie laag bladerdeeg met leuk motief. Je hoeft deze Beef Wellington alleen nog maar af te garen in de oven.
KANT-EN-KLAAR
Een hoge kwaliteit kant-en-klaar Beef Wellington. Voor wanneer je het gerecht eens op tafel wilt zetten en even niet de tijd hebt om de gehele bereiding zelf uit te voeren. Of wanneer je liever niet zelf in de keuken staat. De Beef Wellington is ruim voldoende voor 6 personen en een ware sensatie wanneer deze in zijn geheel op tafel wordt gezet.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Beef Wellington kopen. Ga voor deze heerlijke, luxe sensatie en geniet van deze ware delicatesse.
Oven
Verwarm de oven voor op 200 graden. Voor het mooiste effect smeren we de wellington in met eierdooier voor deze de oven in gaat
Neem een eierdooier en roer deze goed tot het geheel los is en gebruikt kan worden om te smeren. Gebruik een bastingkwast en smeer de wellington egaal in. Zie een voorbeeld in de fotogalerij.
Leg de ontdooide Beef Wellington op bakpapier op de bakplaat van je oven of anders in een ovenschaal. Niet op het rooster. Een kerntemperatuurmeter is noodzakelijk. De Beef Wellington is klaar als de kerntemperatuurmeter in het vlees 45 graden aangeeft. Dit zal gemiddeld tussen de 30-50 min duren voordat deze temperatuur bereikt is. Maar meten is weten! Laat hem daarna nog 10 minuten rusten. Het vlees gaart dan nog iets door waardoor je hem perfect rosé kan aansnijden. BBQ Bereidt de BBQ voor op indirect garen op 210 graden. Gebruik een pizzasteen met daarop een laagje bakpapier voor het beste resultaat. Een kerntemperatuurmeter is noodzakelijk. De Beef Wellington is klaar als de kerntemperatuurmeter in het vlees 45 graden aangeeft. Dit zal gemiddeld tussen de 40-60 min duren voordat deze temperatuur bereikt is. Maar meten is weten! Laat hem daarna nog 10 minuten rusten. Het vlees gaart dan nog iets door waardoor je hem perfect rosé kan aansnijden.
Herkomst | Ierland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | Ossenhaas: 100% rundvlees Bladerdeeg: tarwebloem, gluten, botervet, bakkerszout, kleurstof (E160A), melkstof, eigeel. Coburger rauwe ham: varkensvlees, zout, suiker, dextrose, conserveermiddelen (E250, E252), natuurlijk aroma, rook aroma. Grillkruiden |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Bereidingsmethode | Barbecue, Indirect, Low & Slow, Oven |
Soort | Iers Rundvlees |
SKU | 4700 |