Spareribs extra dik bevleesd
Artikelnummer: 1105Niet op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Extra bevleesde 'naturel' baby back ribs
- Van het Hollandse varken
- Gesneden voor meer vlees per streng
Wil je heerlijke spareribs met extra vlees? Ga dan voor de Spareribs Extra Dik Bevleesd!
MEER VLEESBEDEKKING
Heerlijke spareribs met extra vlees, per streng verpakt. Spareribs zijn doorgaans dun bevleesd, zoals de baby back ribs, maar er zijn veel liefhebbers die graag meer vleesbedeking op de spareribs zouden willen zien.
Deze extra vleesbedekking vindt je nu in onze extra bevleesde spareribs. Ze zijn zo gesneden dat er meer vlees op een streng zit. Spareribs is een populair soort varkensvlees en deze spareribs zijn gesneden (en gezaagd) van het deel tegen de lende.
BEREIDING
De bereiding van extra bevleesde spareribs is in grote lijnen gelijk aan die van baby back spareribs, je moet alleen wat meer tijd incalculeren om te garen.
Het extra vlees heeft wat extra tijd nodig. Als receptidee kun je bijvoorbeeld Southern Blues Spareribs nemen. Of natuurlijk een van de andere recepten van onze receptenpagina.
Heb je even geen tijd om spareribs op de juiste manier te garen? Geen nood, kies dan voor onze Sweet Smoked Spareribs.
Bij BEEF&STEAK kun je heerlijke Spareribs Extra Dik Bevleesd kopen. Ga voor deze heerlijke spareribs met extra vlees en geniet van deze populaire zomerhit.
Pitmaster X laat zien hoe je spareribs bereidt. Bekijk de video hierboven:
De slager van Beef&Steak laat je in de video hierboven zien hoe je spareribs dient te ontvliezen:
Laat de spareribs op kamertemperatuur komen. Verwijder vervolgens het vlies aan de onderkant. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van een platte schroevendraaier of een ander plat, bot gereedschap. Kruid de spareribs naar eigen smaak minimaal 1 uur van te voren.
Plaats de spareribs indirect boven het vuur op ongeveer 105-120 graden. Laat de spareribs 2,5 tot 3 uur op deze temperatuur garen. Haal vervolgens de spareribs van het vuur en pak deze in aluminiumfolie, samen met wat vloeibare boter en basterdsuiker. Plaats de ingepakte spareribs terug en gaar nog 1,5 tot 2 uur door op dezelfde temperatuur. Pak de spareribs uit. (Let op: de spareribs en de folie zijn heel heet, gebruik dus hittebestendige handschoenen)
Plaats de spareribs nu weer terug op het rooster en smeer in met je favoriete BBQ-saus. Laat nog ongeveer een uurtje doorgaren tot de gewenste bite is behaald. Smeer de spareribs tussendoor iedere 20 nog even in met de saus.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Soort | Varkensvlees |
voedingswaarde | energie: 290kcal, vet: 20g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23g |
SKU | 1105 |
Door een buurman die ook fervent bbq man is, ongeacht het weer, zijn we bij jullie terecht gekomen en het zal absoluut niet de laatste keer zijn dat we iets hebben besteld bij jullie.
enige minpuntje is dat er wel redelijk wat vet aan zat.
volgende keer bestel ik een doos van 10kg en dan ga ik verschillende rubs en marinades proberen.