Barbecue kookboek

Barbecue kookboek

Bent u op zoek naar een leuk barbecue kookboek voor de lekkerste gerechten? Boeken zijn een prachtige bron van inspiratie. Zeker als u van koken houdt, is het leuk om af en toe te variëren. Beef&Steak heeft een selectie gemaakt van nationale en internationale auteurs die volgens ons de allerbeste boeken hebben geschreven op het gebied van eten. Boordevol technieken, tips, trucs en natuurlijk de mooiste recepten voor de barbecue.

Bestel uw favoriete barbecue kookboek en ga bourgondisch genieten

Wanneer u gek bent op barbecueën kan een goed kookboek u inspiratie geven voor nieuwe gerechten. Gerechten waar u wellicht nog nooit van gehoord heeft of waar een twist aan is gegeven. Een barbecue kookboek is uiteraard ook een ontzettend leuk geschenk om te geven of te krijgen. U vindt op onze website boeken van onder andere de volgende auteurs:

  • Dennis (Noskos) van Koutrik
  • Jord Althuizen
  • Steven Raichlen
  • Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas
  • Julius Jaspers
  • Gert-Jan (Demoslager) Kiers
  • Lisa Fetterman

Met deze titels haalt u niet alleen leesplezier in huis, maar ook bourgondisch genieten op een braaimaster of andere barbecue. Ook kunt u hier meteen verschillende accessoires, zoals een Japans koksmes bij bestellen. Zo heeft u alle ingrediënten in huis voor een gezellige avond.

Bestel vandaag nog uw boek en ga aan de slag

Heeft u een boek gevonden dat aansluit bij uw ideeën van barbecueën? Of kiest u voor een barbecue kookboek dat u kan verrassen? U bestelt het barbecue kookboek eenvoudig in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaald boek? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.