Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Duroc varken

Duroc varken

Het Duroc varken staat in culinaire kringen bekend om zijn malse en sappige vlees. Een Duroc filet wordt dan ook door velen als een echte delicatesse gezien en bij Beef&Steak hebben wij nu ook varkensvlees van Duroc te koop.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
boston-butt-heijdehoeve
Varkensvlees
ca. 2000 gram
€ 32,95
Heyde-Hoeve-Rack-of-Pork
Varkensvlees
ca. 2600 gram
€ 57,29
per pagina

Wij hebben verschillende braadstukken van het Duroc varken in het assortiment van onze online slagerij opgenomen. Hier kan je kiezen uit een mooie Duroc filet van maar liefst 2500 gram, en je kunt zelfs een braadstuk van wel 5750 gram bij Beef&Steak bestellen. Kijk snel in onze webshop voor het lekkerste Duroc varkensvlees en neem vooral contact op bij vragen over het vlees of over de herkomst van het Duroc varken dat wij te koop aanbieden.


Een geweldige Duroc filet van een duurzaam gehouden varken

Het Duroc varken wordt steeds populairder bij barbecues en gezien de rijke smaak van het varkensvlees is dat ook niet zo verwonderlijk. Bij de online slagerij van Beef&Steak vinden wij echter ook dierenwelzijn erg belangrijk en wij zijn de mening toebedeeld dat Duroc varkensvlees een stuk lekkerder wordt wanneer de dieren goed verzorgd worden, voldoende bewegingsruimte hebben en goede voeding krijgen. Daarom werken wij samen met de Heyde Hoeve die regelmatig een Duroc varken te koop aanbieden bij Beef&Steak. Hier worden de varkens duurzaam gehouden en eten ze vooral granen uit de omgeving die zo min mogelijk bewerkt zijn. Het resultaat is een Duroc varken waarvan de filet een sublieme smaak heeft en dat gaat je zeker proeven!


Bij Beef&Steak bestel je een compleet BBQ pakket met Duroc filet

Wij hebben een passie voor lekker vlees en de bereiding daarvan. Bij ieder deel van het Duroc varken dat wij te koop aanbieden, geven wij je daarom verschillende opties met recepten en lekkere marinades die wij om hun unieke smaak op de barbecue hebben uitgekozen. Zo past onze Stockyard Southern Blues marinade perfect bij onze Duroc buikribben en zal de Stockyard Memphis Red een extra smaaksensatie geven aan de Heyde Hoeve Boston Butt. En als je op zoek bent naar een specifieke smaak dan kan je altijd contact opnemen met de medewerkers van Beef&Steak. Zij kunnen je dan adviseren over een passende marinade en zelfs lekkere recepten met je doorspreken.


Contact opnemen bij vragen en advies

Bij Beef&Steak willen wij ervoor zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Wij adviseren je graag over een passend recept voor het Duroc vlees dat je zojuist hebt besteld, en ook vertellen we je meer over de herkomst van het vlees. Hiervoor kan je contact opnemen met onze uiterst behulpzame klantenservice. Deze is van 09.00 tot 17.00 geopend van maandag tot en met vrijdag. Je kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer (0172) 577 147. Wij delen graag onze passie voor kwaliteitsvlees met je! Ook bij bijzondere verzoekjes horen we graag van je. Dus als je op zoek bent naar een specialiteit die je niet in onze online slagerij bent tegengekomen, schroom dan vooral niet om de telefoon te pakken en ons te bellen.