Ooni Pizzaovens

Ooni Pizzaovens

Ooni Pizzaovens

Ooni is opgericht door het koppel Kristian Tapaninaho en Darina Garland. Daarvoor runden Ooni Kristian en Darina een onderwijsbedrijf om creativiteit, innovatie en probleemoplossing binnen schoolgemeenschappen te bevorderen.

Over problemen gesproken, Kristian had er een: hij begon echt pizza te maken, maar hij was gefrustreerd - 'mijn pizza's zijn goed, maar ze zijn niet geweldig.' De pizza's die Kristian thuis kon maken, misten die smaak van restaurantkwaliteit die komt van een zeer hoge hitte. Zijn huishoudelijke oven sneed het gewoon niet.

Kristian ging op jacht naar een houtgestookte pizzaoven om in zijn achtertuin te gebruiken, maar de enige producten op de markt waren oogverblindend duur en omvangrijk. Kristian was geen uitvinder, ingenieur of productontwerper, maar hij wist dat hij een geweldig idee had. Na een reeks schetsen, vele prototypes en voortdurende tests in de achtertuin, creëerde Kristian 's werelds eerste draagbare houtgestookte pizzaoven. Ooni - de snelle, draagbare, kosteneffectieve, kick-ass houtgestookte oven was geboren! JA!
Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.