Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Louisiana Grills

Louisiana Grills

Louisiana Grills®, een dochteronderneming van Dansons, streeft ernaar om jouw culinaire buitenervaring naar een hoger niveau te tillen door eersteklas producten te leveren die zijn afgeleid van de passie en precisie van 's werelds meest vooraanstaande moderne buitenkoks. 

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
louisiana-grills-fp-800
€ 1.499,00
€ 1.299,00
louisiana-grills-fp-1200
€ 1.799,00
€ 1.599,00
louisiana-grills-fp-800
€ 2.199,00
louisiana-grills-fl1200
€ 2.599,00
per pagina

Wie is Louisiana Grills?

Door gebruik te maken van hoogwaardige ontwerpen, hoogwaardig vakmanschap en eersteklas technologie, levert Louisiana Grills® een elite buitenkookervaring met robuuste veelzijdigheid in verschillende maten. Het creëren van een gemeenschap rond buitenkoken, barbecues in de achtertuin en buurtfeesten is een idee waar Louisiana Grills® trots op is om deel van uit te maken en er trots op te zijn opgenomen te zijn.


Louisiana Grills, opgericht in 1999 door Dan Thiessen, is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, technologisch innovatieve producten, waaronder houtpellets, gas, houtskool en barbecues, barbecues, rokers en draagbare barbecues. Dat gezegd hebbende, we zijn meer dan alleen een grillfabrikant; wij zijn een full-service barbecue aanbieder. Binnen ons merk bestaan ​​ook volledige lijnen van bakplaten, pelletbrandstof, kookaccessoires, kruiden en sauzen die verkrijgbaar zijn bij meerdere toonaangevende retailers en direct-to-consumer verkoop wereldwijd.