Je hoeft natuurlijk niet altijd voor het vertrouwde recept te kiezen. Kalkoen is toch minder speciaa...
Lees meerBeef & Steak
In Zweden, Australië, Engeland en de Verenigde Staten staat ie bij menig liefhebber op de kerstdis....
Lees meerEen Dutch Oven kent zijn oorsprong inderdaad in Nederland. De Nederlandse gietijzeren braadpan was p...
Lees meerFlank steak, vinkenlap in het Nederlands, is een heerlijk stuk om als steak te grillen. Doe als de A...
Lees meerEen brisket heeft zijn eigen wil, hoor je wel eens zeggen. Dit stuk uit de borst van het rund wordt ...
Lees meerPorchetta (spreek uit als porketta) is een echte culinaire traditie in Italië. Het wordt gegeten al...
Lees meerDe Haarlemse brouwerij Jopen maakt bieren van uitzonderlijke klasse. Neem bijvoorbeeld de Johan...
Lees meerIngrediënten (voor circa 4 personen) 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipp...
Lees meer