•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Picanha Rundvlees

Dry Aged Picanha

Een schitterende Dry-aged picanha! Veel smaak.
Herkomst: Nederland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 39,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 2303

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

De Dry-aged Picanha, een prachtig staartstuk, is geschikt voor iedere gelegenheid. De picanha is afkomstig van een Frans ras, namelijk: de blonde d’Aquitaine. Alhoewel dit een Frans ras betreft, komen zij uit Nederland. De oorsprong van picanha is Zuid-Amerikaans. Dit onbekende stuk rundvlees wordt steeds bekender in Nederland. Beef&Steak streeft ernaar om iedereen hiermee kennis te laten maken.

Dry-Aged houdt in dat de picanha drie werken wordt gedroogd. Hierdoor rijpt de Picanha volop en ontstaat er een mooie lende in het been. De Dry-aged is pikdonker door de rijping en heeft een prachtige marmering. Over smaak valt te twisten, maar dit is bij de Dry-Aged Picanha niet van toepassing. Het is een abolute aanrader voor eenieder die vlees een warm hart toedraagd!

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Bereiding

Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Snij vervolgens de vetkap kruislings in tot en met het onderliggende vlies. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.

(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)

Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nederland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping 21 Dagen Dry Aged
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill
Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.