Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Smaakvolle jalapeño worst voor op de BBQ

Smaakvolle jalapeño worst voor op de BBQ

Wilt u bij uw volgende barbecue een heerlijke jalapeño worst kunnen voorschotelen aan uw gasten? Of is een kruidige curryworst juist meer wat voor u? Bij Beef&Steak kunt u elke smakelijke worst gemakkelijk online bestellen om in een handomdraai uw gezelschap iets heerlijks voor te schotelen. Voor wie gaat u de kruidige jalapeño worst klaarmaken? Wij garanderen dat ze versteld zullen staan van de heerlijke smaken.

Proef de ambachtelijke jalapeño worst zelf

Wij kunnen er in ieder geval niet over ophouden! Want de jalapeño worst is ons paradepaardje. Deze smaakvolle kanjer is ambachtelijk bereidt door Eline’s Delight en is volledig gemaakt van Keten Duurzaam Vlees (KDV). Door de jalapeño heeft deze worst een heerlijk pittige smaak en deze wordt gebalanceerd met de fijne kaassmaak. Een ideale toevoeging voor de komende barbecue dus!

Bestel de jalapeño worst online

Wanneer u doordeweeks vóór 16.15 uur een bestelling plaatst, heeft u deze morgen al in huis. Hierdoor kunt u zelfs snel de smaakvolle jalapeño worst uitproberen. Heeft u vragen over onze producten of de bezorging hiervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147 of maak gebruik van de handige chatfunctie. Wij staan u graag te woord met antwoorden op uw vragen of gedegen advies.

Bekijk ook:

Lamskotelet | Kwaliteitsvolle porchetta | Pulled pork maken

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
jalapeno-kaas-worst
Varkensvlees
ca. 300 gram
€ 5,79
per pagina