Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Kwaliteitsvolle lamskotelet

Kwaliteitsvolle lamskotelet

Lamskotelet staat bekend om de zachte, malse smaak en de korte bereidingstijd. Dit maakt het een ideale vleessoort om te bereiden voor een etentje waarbij vrienden over de vloer komen. De lamskotelet vormt namelijk een heerlijke smaakmaker. Door de authentieke smaak van het vlees heeft u niet veel kruiden nodig om het op smaak te brengen. Bij Beef&Steak vindt u de mooiste stukken vlees, waaronder een lamskotelet. Wij richten ons specifiek op vlees voor de vleesliefhebber, waardoor er altijd een stuk vlees binnen ons assortiment bij u in de smaak valt.

De veelzijdige lamskotelet

Lamskoteletten zijn dik, vlezig en hebben een mooie vetrand die heerlijk wegsmelt wanneer u deze bakt. Wanneer de koteletten uit de schouder van het lam gesneden worden, spreekt u van schouderkarbonades. Wanneer het uit één stuk uit het voorste deel van de rug gesneden wordt, spreekt men over een lamsrack. U bereidt eerst het lamsrack, om hier vervolgens losse lamskoteletten van te snijden. De lamskotelet is het lekkerst wanneer het rosé gebakken is, wat zowel in de pan kan als in de oven of op de barbecue. Doordat wij enkel kwaliteitsvlees aanbieden, weet u dus zeker dat u te maken heeft met een goed stuk vlees.

Buiten de lamskotelet ook andere varianten van lamsvlees

Buiten lamskotelet, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere varianten van lamsvlees. Zo bieden wij Nieuw-Zeelands lamsvlees, waarvan u keus heeft uit onder andere lamsbout, lamsburgers en lamsrack. Wij bieden ook Texelaar lamsvlees, waarbij u de keuze heeft uit heerlijke lamsreepjes en lamsgehakt. Beide lamsvleessoorten zijn van de beste kwaliteit, waardoor u gegarandeerd zult smullen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze chatfunctie of wanneer u belt naar (0172) 577 147.

Bekijk ook:

Kwaliteitsvolle porchetta | Pulled pork maken | Varkenshaas sate

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Lamsvlees-t-bone
Lamsvlees
ca. 700 gram
€ 27,99
per pagina