Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Eenvoudig zelf pulled pork maken

Eenvoudig zelf pulled pork maken

Pulled pork is natuurlijk een heerlijk gerecht, maar wist u ook dat het heel eenvoudig is om dit zelf klaar te maken? Deze vleesbereiding kan zowel in de oven als op de barbecue gedaan worden. Combineer het heerlijke vlees met een lekkere coleslaw en een lekkere saus op een broodje en creëer een smakelijke lunch of heerlijk avondmaal.

Eenvoudig zelf pulled pork maken met dit pakket

Dankzij de pulled pork-kit die Beef&Steak aanbiedt, kunt u eenvoudig zelf pulled pork maken. Dit pakket bevat:

Boston Butt van het Heyde Hoeve varken Beef&Steak Smokey Sweet saus Dust 2 Dust BBQ-rub

Aan de hand van deze ingrediënten wordt het maken van pulled pork wel heel eenvoudig. Smeer de varkensschouder volledig in met de BBQ-rub en plaats het vlees vervolgens op 120 graden Celsius in de oven. Reken vervolgens voor de bereidingstijd ongeveer twee uur per kilo. Benieuwd naar het volledige recept? Bezoek dan onze receptenpagina.

Eenvoudig zelf pulled pork maken dankzij deze online slager

Beef&Steak is dé online slager waar u vlees kunt bestellen van hoogwaardige kwaliteit. Als echte vleesliefhebbers hechten wij natuurlijk veel waarde aan de kwaliteit van het vlees dat we aanbieden. Dat is dan ook te merken aan de kwaliteit van het vlees dat u kunt gebruiken om zelf pulled pork van te maken. Bestelt u de pulled pork-kit vóór 16.15 uur? Dan zorgen wij ervoor dat u het pakket de volgende dag al in huis heeft. Zo hoeft u nooit lang te wachten voor u uw gasten zelfgemaakte pulled pork voor kunt schotelen. Nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.

Bekijk ook:

Varkenshaas sate | Zalm roken | Duurzaam rundvlees

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
noskos-pulled-pork
Rub
€ 9,95
per pagina