Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Kwaliteitsvolle porchetta

Kwaliteitsvolle porchetta

Als vleesliefhebber moet u de porchetta eens geproefd hebben. Dit is een heerlijk stuk buikspek wat is opgerold en gevuld met de lekkerste kruiden. Het is een stuk varkensvlees wat eenvoudig te bereiden is en waar veel porties uit gehaald kunnen worden. Hierdoor is porchetta de ideale vleesbereiding om te serveren aan uw gasten!

Porchetta is een heerlijke Italiaanse delicatesse

Porchetta komt van origine uit Italië. Hier maken ze gebruik van verschillende, heerlijke mediterrane kruiden, voordat de buikspek opgerold wordt en vastgezet wordt met touwtjes. Maar andere kruiden kunnen natuurlijk ook gebruikt worden. Het belangrijkste van het garen van de porchetta, is dat u hem gaart tot de buitenkant heerlijk krokant is. Dit kan eenvoudig in de oven of op de barbecue. De krokante korst zorgt voor het lekkerste resultaat, waar u en uw gasten heerlijk van zullen genieten.

Porchetta, en ander vlees, van de beste kwaliteit

Wanneer u porchetta wil klaarmaken, wilt u natuurlijk enkel gebruikmaken van varkensvlees van de beste kwaliteit. In dat geval bent u bij Beef&Steak aan het juiste adres. Als online slager weten wij hoeveel de kwaliteit van het vlees invloed heeft op de gerechten die u wilt klaarmaken. Daarom bieden wij niets anders dan dat. Wij beschikken niet enkel over varkensvlees van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment, maar ook rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees, gevogelte en wild. Benieuwd naar ons aanbod of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147 of maak gebruik van de chatfunctie op onze website.

Bekijk ook:

Pulled pork maken | Varkenshaas sate | Zalm roken

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
livar-porchetta
Livar Varkensvlees
ca. 3300 gram
€ 65,95
per pagina