Nieuw-Zeelands Lamsrack
Artikelnummer: 1606Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Lekkere zachte racks van het Nieuw-Zeelandse lam
- Zeer hoog kwaliteitsniveau
- Erg populair onder vleesliefhebbers
- Halal gecertificeerd
Wil je heerlijke Nieuw-Zeelandse racks proberen? Ga dan voor het Nieuw-Zeelands Lamsrack!
SUBLIEM PRODUCT
Nieuw-Zeelands lamsvlees, zoals lamsrack voor op de BBQ, is van zeer hoog kwaliteitsniveau en erg populair onder vleesliefhebbers. De lammeren worden met zorg op natuurlijke wijze gehouden, wat resulteert in een subliem product. Het mooie lamsvlees heeft een typerende smaak, die op subtiele wijze aanwezig is. Een rack bestaat uit zeven botjes per rack. Lamsrack is het rug- en ribdeel waar koteletjes van worden gesneden. Wanneer de botten van de koteletten vrij zijn gemaakt, spreekt men van een frenched rack.
VRIJ LEVEN
De lammeren uit Nieuw-Zeeland hebben voldoende ruimte en een vrij leven gehad. Dat proeft in het heerlijke lamsvlees van onze racks. Wil je eens écht uitpakken? Laat de lamsrack dan eerst lekker in de oven voorgaren met honing, om ze vervolgens nog even op de BBQ te leggen. Dit is gegarandeerd smullen!
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijk Nieuw-Zeelands Lamsrack kopen. Ga voor dit heerlijke lamsvlees en geniet van dit sublieme product voor op de BBQ.
Pitmaster X laat je een manier zien hoe je heerlijke koteletten kan bereiden. Bekijk de video hierboven.
Stap 1: Voorbereiding - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (400 graden Fahrenheit). Zorg ervoor dat het rek in de oven in het midden is geplaatst. Stap 2: Kruiden - Breng het lamsrack op smaak met zout, peper en eventueel andere kruiden naar keuze, zoals knoflook, rozemarijn of tijm. Wrijf de kruidenmengsel goed in het vlees, zodat het lamsrack doordrenkt is met smaak. Stap 3: Aanbraden - Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe. Braad het lamsrack aan alle kanten aan tot het een goudbruine kleur heeft. Stap 4: Overdracht naar de oven - Plaats het lamsrack in een ovenschaal en plaats het in de voorverwarmde oven. Laat het lamsrack in de oven garen tot het de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt. Voor medium-rare is dit meestal ongeveer 60 graden Celsius (140 graden Fahrenheit), gemeten met een vleesthermometer. Stap 5: Rusten - Haal het gegaarde lamsrack uit de oven en wikkel het losjes in aluminiumfolie. Laat het lamsrack 10 minuten rusten. Dit zorgt ervoor dat de sappen in het vlees zich herverdelen, waardoor het vlees malser en sappiger wordt. Stap 6: Serveren - Snijd het lamsrack in individuele koteletjes en serveer het met je favoriete bijgerechten, zoals geroosterde groenten, aardappelpuree of een frisse salade. Met deze bereidingsinstructie zou je een perfect gegaard lamsrack op tafel kunnen zetten, omgeven door heerlijke aroma's en sappig vlees. Eet smakelijk!
Herkomst | Nieuw-Zeeland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% lamsvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Gerijpt |
Soort | Lamsvlees |
SKU | 1606 |