Ierse Biefstuk
Artikelnummer: 4868Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Een heerlijke malse biefstuk van Ierse bodem. Dit prachtige stuk vlees heeft een minimale marmering, is mager en heerlijk mals.
Het vlees van dit Ierse ras is lekker sappig en vol van smaak. Wel bevat het vlees intramusculair vet, dit zorgt voor een smaaksensatie
Biefstuk bakken
Hoe bak je een biefstuk? Een vraag die al vele malen gesteld is. Het bakken van biefstuk is eigenlijk heel simpel.
Het belangrijkste is dat het vlees de juiste kerntemperatuur heeft, dus zorg voor een kernthermometer! Grill of bak de biefstuk vervolgens in wat roomboter (of in combinatie met wat olijfolie) op hoog vuur.
Bij een biefstuk van gemiddelde dikte begin je met 3 minuten aan de eerste kant. Draai de biefstuk vervolgens om en grill de andere kant gedurende 2,5 tot 3 minuten.
Controleer de kern. Is deze 47-50 graden haal je de biefstuk uit de pan en leg je deze afgedekt nog 5 tot 10 minuten apart.
Is de kerntemperatuur nog niet bereikt, laat je deze in de pan liggen tot de temperatuur wel wordt bereikt en haal je de biefstuk eruit. Eet smakelijk!
Contact
Voor vragen of extra informatie kan je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!
Herkomst | Ierland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Nat gerijpt |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Iers Rundvlees |
voedingswaarde | energie: 127kcal, vet: 3,5g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23,8g |
SKU | 4868 |