Fazantboutjes in de Römertopf
> één uur
4 personen
Gemiddeld
BBQ
Langzaam gegaarde fazantboutjes met groenten en kruiden in een Römertopf. Een rijk en h...
Lamsschouder met rode ui en chimichurri
> 3 uren
4 personen
Gemiddeld
BBQ
Langzaam gegaarde lamsschouder met een frisse chimichurri en gemarineerde rode ui. Dit recep...
Coquille gegaard in schelp
< 30 minuten
4 personen
Gemiddeld
BBQ
Een verfijnd BBQ-gerecht waarin coquilles en groenten in de schelp worden gegaard, afgeslote...
Pompoensoep met Garnalen
< 40 minuten
4 personen
Gemiddeld
BBQ
Een romige pompoensoep met een pittige kick, geserveerd in een uitgeholde pompoen. Dit recep...
Carpaccio bonbons
< 30 minuten
4 personen
Makkelijk
Een verfijnd en feestelijk voorgerecht met een luxe uitstraling. Deze carpacciobonbons zijn ...
Zalm Wellington
< 40 minuten
4 personen
Moeilijk
Oven
Zalm Wellington is een elegante en smakelijke variant op de klassieke Beef Wellington. Hiero...