
Diamanthaas Sous-Vide

Ingrediënten
4 diamanthazen van circa 150 gram
2 tenen knoflook fijngesneden
2 takjes verse rozemarijn
Olijfolie
Klontje boter
Versgemalen peper naar smaak toevoegen
Zeezout naar smaak toevoegen
Bereiding
Neem een sous vide bak en vul deze met koud water
Stel het sous-videapparaat in op 43°C (of het pannetje water) en laat het water op de gewenste temperatuur komen
Breng de diamanthazen op smaak met peper en zeezout
Neem een sous vide zak en voeg de diamanthazen, de knoflook en de takjes rozemarijn toe en sluit deze
Leg de zak in de sous vide bak als deze op temperatuur is en stel de timer in op 120 minuten
Als de timer afloopt de zak uit het water halen
Haal de diamanthaas eruit en dep deze droog met een doek of keukenrol
Neem een koekenpan en giet wat olijfolie erin of steek de BBQ op naar 180-200°C
Bak de diamanthazen goudbruin aan alle zijden
Voeg als laatste nog een klontje boter toe als je het pannetje gebruikt
Maak het gerecht eventueel compleet met heerlijke roseval aardappelen, courgette champignons met een crème van mais
Eet smakelijk!