Apple smoked Rack of Pork

Apple smoked Rack of Pork

Appel is de perfecte smaak bij Rack of Pork. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Laat het varkensrack op kamertemperatuur komen en smeer deze in met de Apple rub.
  • 2. Verwarm de barbecue tot 130 graden celcius
  • 3. Voeg de houtsnippers toe (bij een gasbarbecue de snippers in folie wikkelen en gaatjes prikken)
  • 4. Leg het rack op het rooster (indirect) en laat deze ongeveer 2 uur garen tot een kerntemperatuur van 50 graden.
  • 5. Smeer het rack in met Harvest Apple saus en gaar deze af tot een kerntemperatuur van 60 graden.
  • 6. Serveer met gegratineerde aardappeltjes.