
Apple smoked Rack of Pork
> 3 uren
6 personen
Makkelijk
BBQ

Appel is de perfecte smaak bij Rack of Pork. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 1 rack of pork ca. 2 kilo
- Apple rub
- Stockyard Harvest Apple saus
- Houtsnippers appel
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Laat het varkensrack op kamertemperatuur komen en smeer deze in met de Apple rub.
- 2. Verwarm de barbecue tot 130 graden celcius
- 3. Voeg de houtsnippers toe (bij een gasbarbecue de snippers in folie wikkelen en gaatjes prikken)
- 4. Leg het rack op het rooster (indirect) en laat deze ongeveer 2 uur garen tot een kerntemperatuur van 50 graden.
- 5. Smeer het rack in met Harvest Apple saus en gaar deze af tot een kerntemperatuur van 60 graden.
- 6. Serveer met gegratineerde aardappeltjes.