- Beschrijving
-
Varkensrack voor op de BBQ
Een varkensrack an sich is al een heerlijke delicatesse, zeker wanneer deze afkomstig is van het Iberico varken. Het zal dan ook een heus feest zijn wanneer u dit varkensrack op de BBQ bereidt. De rijke, notige en zoete smaak van Iberico komt op die manier mooi tot zijn recht. Proef de geweldige smaak van een varkensrack en bestel eenvoudig uw vlees voor op de BBQ via Beef&Steak.
Geniet van een varkensrack en ga voor een uitgebreide BBQ
Het Iberico varken is een exclusief varkensras dat gehouden wordt in het Middellandse Zeegebied. Mede dankzij het heerlijke klimaat en de vrije leefomstandigheden, leeft het Iberico varken als een god in Frankrijk. Het varken kan zich heerlijk te goed doen aan eikeltjes en heeft alle ruimte om lekker te ploeteren. Beef&Steak heeft een goede relatie met diverse Spaanse Ibericofokkerijen. Hierdoor kunnen wij niet alleen het dierenwelzijn waarborgen, maar ook de uitstekende kwaliteit van het varkensvlees. Dat is dan ook zeker te proeven aan het vlees.
Kies voor het gemak van een BBQ pakket met varkensrack
Geniet van het grootste gemak en schaf via onze online slagerij het lekkerste vlees aan. Kies met uw familie, collega’s of vrienden voor het beste vlees voor de BBQ, zoals een heerlijk mals varkensrack. Wilt u het uzelf makkelijk maken? Maak dan een keuze uit een van onze pakketten en eet het beste vlees tijdens de BBQ. Bekijk ook eens onze aanbiedingen en ervaar goed vlees tegen een aantrekkelijke prijs.
Het lekkerste varkensrack bestelt u bij deze online slager
Bent u op zoek bent naar varkensrack of ander vlees voor op de BBQ? Bij ons vindt u altijd het vlees waar u van gaat watertanden. Bestel vandaag nog het verse vlees en bereid het morgen al op de BBQ. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Laat het ons weten en bel naar (0172) 577 147.
- Recepten
-
-
Varkensrack met broodkruim en peterselie
Varkensrack, heel voor de hand liggend, toch heel onbekend. Probeer eens! -
Apple smoked Rack of Pork
Appel is de perfecte smaak bij Rack of Pork. -
Iberico Rack met Madeira jus en Zoete aardappelen met curryboter
Lekker gerecht, ook ideaal voor de zomermaanden. De curryboter is ook zeker een aanrader om standaard in de koelkast of vriezer te hebben liggen. -
Iberico Cabecero met verse kruiden op z’n Spaans
De smaak van Iberico is heel sterk, maar o zo lekker. it Spaanse traditionele recept maakt er helemaal wat lekkers van. -
Gevulde Rack of Pork met pruimen en dadels
Het vullen van een Rack of pork lijkt een heel karwei. Met dit recept en deze werkwijze tovert u in een handomdraai een prachtige rack of pork tevoorschijn. -
Geroosterde rack of pork met salie en rozemarijn
Smaakvol en gemakkelijk recept met een Hollandse Varkensrack. Een rack is een stuk entrecote met de botjes er nog aan. -
Iberico Rack met Venkel
Lekker fris recept met venkel en het zeer malse Spaanse Ibericovlees -
Rack of Pork met BBQ saus
Een lekkere snelle en simpele manier. -
Wildzwijn Rack met Whisky-appeltjes
Lekker en stoer recept met een Wildzwijn Rack.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Spanje Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Braadpan voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 7 item(s)
- Langzaam gegaard
-
Eerst lichtbruin aangebraden in geklaarde boter, vervolgens 4 uur gegaard in de oven op 70 graden C. Zodra kerntempertuur van 58 graden was bereikt uit de oven gehaald en een kwartiertje laten rusten. Gegeten met een gereduceerde cidersaus en appeltjes. Een absolute delicatesse!
product - B .Folkers
-
De iberico rack of pork was fantastisch! Helaas met z'n drie
product - Cynthia
-
Superlekker ik denk dat ik hem nog niet helemaal perfect had bereid maar duidelijk meer smaak dan een normaal stukkie!
product - Ren
-
Heerlijk stuk vlees! Met 6 personen gegeten allen waren onder de indruk van de smaak en malsheid. Heerlijk met een portsausje. Insmeren met mosterd perper en zout. Aanbraden in geklaarde boter. Op braadslee garen in een stoomoven van 160 graden ongeveer 30 tot 40 min. In folie inpakken en laten rusten. Perfect!
product - Jurry
-
Gisteren gegeten was gewoon bereid op een Weber zonder toevoegingen van kruiden en/of specerijen geweldig mooi stuk vlees saus er bij nemen is een belediging van het vlees :)
product - Mike Uhlenhop
-
klein beetje mosterd klein beetje zout even sizzel rondom in de pan en dan na-garen in de oven ...... zeer grote smaak belevenis echt waar laat je niet verleiden om een knoflook en tijn/rozemarijn toe te voegen want dat is absolute niet nodig!!!!!!! deze stuk vlees MOET puur genutigd/genoten worden
product - Thijs Kleindijk
-
Vandaag op de Weber gedaan op wat peper en zeezout na verder geen toevoegingen gebruikt. Een heerlijk mals & sappig stuk jammer dat het maar 600 gram was en ik moest delen :)
product
Schrijf uw eigen review