Langzaam gegaarde Livar sukade met Jalapenos

Langzaam gegaarde Livar sukade met Jalapenos

Lekker pittig recept met smaakvolle Livar Sukade. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Meng de jalapenos, knoflook, zout en azijn in een keukenmachine. Doe het in een grote kom en roer er olijfolie doorheen.
  • 2. Gebruik een mes om ondiepe sneden in de sukade te kerven. Bedek het vlees rondom met de marinade. Laat 6 uur in de koelkast staan.
  • 3. Verwarm de oven of barbecue voor op 150 graden. Op de bbq: gebruik de indirecte methode.
  • 4. Leg het vlees in een ovenschaal. Giet de rest van de marinade erover. Gaar onbedekt in de voorverwarmde oven of indirect op de barbecue gedurende 1,5 uur of tot een kerntemperatuur van 63 graden.
  • 5. Haal uit de oven en laat het 10 minuten rusten alvorens te snijden.