Tournedos met gebakken bonen
                    
                    < 20 minuten                
                                        
                    
                    4 personen                
                    
                    
                    Gemiddeld                
                                        
                    
                    Pan                
                    
                            Pittige tournedos met geplette peper, piment en chilibonen. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 4 Tournedos
 - 1 EL Peperkorrels
 - Piment
 - 3 EL olijfolie
 - Zout
 - 3 Tomaten
 - 1 Blik bonen chili
 - 2 teentjes knoflook
 
Bereiding
- 1. Plet de peper en piment in een vijzel.
 - 2. Strooi op een bord en zet de steaks erin. Druk goed aan.
 - 3. Verhit twee eetlepels olie in een pan.
 - 4. Schroei de tournedos een minuut aan elke kant. Verlaag vuur en twee tot vier minuten per kant bakken.
 - 5. Bestrooi de tournedos met zout en haal ze uit de pan. Wikkel ze in aluminiumfolie.
 - 6. Blancheer, schil en verwijder de zaadjes van de tomaten. Snijd het vervolgens in kleine blokjes.
 - 7. Was en verwijder de zaadjes van de paprika. Snijd het vervolgens in dunne ringen.
 - 8. Pel knoflook en snijd in fijne blokjes.
 - 9. Verhit de resterende olie in een pan. Bak de knoflook en voeg de tomaten en chili bonen toe. Verwarm voor ongeveer 15 minuten.
 - 10. Steaks op voorverwarmde borden en serveer met chili bonen.