Tournedos met gebakken bonen
< 20 minuten
4 personen
Gemiddeld
Pan
Pittige tournedos met geplette peper, piment en chilibonen. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 4 Tournedos
- 1 EL Peperkorrels
- Piment
- 3 EL olijfolie
- Zout
- 3 Tomaten
- 1 Blik bonen chili
- 2 teentjes knoflook
Bereiding
- 1. Plet de peper en piment in een vijzel.
- 2. Strooi op een bord en zet de steaks erin. Druk goed aan.
- 3. Verhit twee eetlepels olie in een pan.
- 4. Schroei de tournedos een minuut aan elke kant. Verlaag vuur en twee tot vier minuten per kant bakken.
- 5. Bestrooi de tournedos met zout en haal ze uit de pan. Wikkel ze in aluminiumfolie.
- 6. Blancheer, schil en verwijder de zaadjes van de tomaten. Snijd het vervolgens in kleine blokjes.
- 7. Was en verwijder de zaadjes van de paprika. Snijd het vervolgens in dunne ringen.
- 8. Pel knoflook en snijd in fijne blokjes.
- 9. Verhit de resterende olie in een pan. Bak de knoflook en voeg de tomaten en chili bonen toe. Verwarm voor ongeveer 15 minuten.
- 10. Steaks op voorverwarmde borden en serveer met chili bonen.