Tournedos met gebakken bonen

Tournedos met gebakken bonen

Pittige tournedos met geplette peper, piment en chilibonen.

Ingrediënten


Bereiding


  • 1. Plet de peper en piment in een vijzel.
  • 2. Strooi op een bord en zet de steaks erin. Druk goed aan.
  • 3. Verhit twee eetlepels olie in een pan.
  • 4. Schroei de tournedos een minuut aan elke kant. Verlaag vuur en twee tot vier minuten per kant bakken.
  • 5. Bestrooi de tournedos met zout en haal ze uit de pan. Wikkel ze in aluminiumfolie.
  • 6. Blancheer, schil en verwijder de zaadjes van de tomaten. Snijd het vervolgens in kleine blokjes.
  • 7. Was en verwijder de zaadjes van de paprika. Snijd het vervolgens in dunne ringen.
  • 8. Pel knoflook en snijd in fijne blokjes.
  • 9. Verhit de resterende olie in een pan. Bak de knoflook en voeg de tomaten en chili bonen toe. Verwarm voor ongeveer 15 minuten.
  • 10. Steaks op voorverwarmde borden en serveer met chili bonen.