- Beschrijving
-
Gesneden van de sukade is dit misschien wel het meest smakelijke stukje vlees uit de schouder van het Austalische Black Angusrund. De flat iron steak is fantastisch om te grillen of om mooi rosé te eten. Laat de flat iron goed rusten na het grillen voor het mooiste resultaat. Het vlees is heerlijk mals en bevat door de haakse snijwijze geen zeen. De sukade bevat een klein vetrandje, dit zorgt voor een heerlijke smaak.
De Australische Black Angus is een typisch vleesrund. Het rund wordt voornaamlijk gras gevoerd. Hierdoor neemt het aantal vitamine A en E in het vlees toe. Dit is zeer goed voor uw weerstand en doet de kans op een hoop nare ziektes verkleinen.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
-
Gemarineerde Flat Iron steak met citroen en knoflook
Lekkere frisse variatie met Flat Iron, oftewel biefstuk van de sukade. Hou rekening met 12-24 uur om te marineren. -
Flat Iron met romige Roquefortsaus
Erg lekkere variatie met flat iron. Hou rekening met 4 uur marineren.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Australië Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Dutch Oven, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 7 item(s)
- Sukadebiefstuk
-
Heerlijke smaak, lekker mals. Medium-rare :Sous vide 1 uur met olijfolie,pezo op 48°, nog wat zoutflakes erover, dan beide kanten 3 minuten direct op de green egg, dammers kooltjes voor hoge temp eronder. Perfect. Met risotto en venkelsalade erbij.
product - Peter
-
Wat een heerlijk stuk vlees zeg! Klaar gemaakt met alleen peper zout en een klein beetje knoflookpoeder. Vier keer (omdraaien) 3 a 4 min boven de kolen daarna 10 min indirecte warmte en vervolgens 10 laten rusten. Zalig!
product - Peter Maurits
-
Wat een heerlijk stuk vlees. 4 min aan elke zijde op een gloeiende Weber en dan 10 min in aluminiumfolie. In dunne plakken snijden en alleen peper en zout erover. Goddelijk! Ga ik zeker v
product - Johan van Triest
-
Wat een ongelooflijk lekker stuk vlees op een gloeiend hete bbq plm 7 minuten aan beide zijden even laten rusten.... wat een smaak sensatie hierbij proef je echt vlees en bovendien botermals. Neem hem beslist de volgende keer weer.
product - Tom Hendriks
-
Ongelooflijk lekker stuk vlees. Q opstoken tot 240 gr met gietijzer rooster en dan +/- 3 minuten per kant grillen. Daarna 10 minuten laten rusten in alu folie en dan tegen de draad aansnijden.... Echt geweldig.. B&S bedankt!!
product - Danny Oostingh
-
Toch wel een van de lekkerste stukken vlees die ik hier besteld heb. Een beetje Memphis rub erop en 3/4 uur op de bbq. Het vlees krimpt iets in lengte en breedte maar wordt 3x zo dik. Geweldig mals en smakelijk vlees! Nou hopen dat ie spoedig weer voorradig is :-)
product - Remco
-
Geweldig stuk vlees. ongeveer 6-7 minuten aan elke kant (na 3 beetje gedraaid om mooi ruitje te branden). 10 minuten laten rusten waarna op plakken van 5mm gesneden. Ik had het vrij neutraal gehouden: peper zout knoflook poeder ui poeder en beetje provencaalse kruiden. Samen met bearnaise saus. Nou werkelijk voortreffelijk en zeker voor deze prijs. Ik ga deze zeker vaker bestellen!
product
Schrijf uw eigen review