Greenlea HALAL Grass-Fed

Greenlea HALAL Grass-Fed

Greenlea rundvlees uit Nieuw-Zeeland

Het familiebedrijf Greanlea is begonnen in de stad Gisborne aan de Oostkust van Nieuw-Zeeland. De oprichter van Greenlea, Peter Egan, begon in de jaren 60 bij de familieslagerij Gisborne, hij heeft dus al zijn hele leven in de vleesindustrie gewerkt. In 1993 werd de eerste fabriek van Greenlea geopend aan de rand van Hamilton. De efficiency van deze fabriek werd alom geprezen.

Er kwam daarna al snel een tweede fabriek. Deze werd in 1997 in Morrinsville geopend. De fabrieken worden nog steeds beheerd door de familie Egan. De zoon van Peter, James, werd in 2011 voorzitter van de Raad van bestuur van Greenlea. Tony Egan, een directe neef van Peter, keerde na 12 jaar afwezigheid ook terug bij Greenlea. Hij werd Managing Director. Inmiddels hebben de twee andere kinderen van Peter, Simon en Carolina, ook zitting genomen in het dagelijks bestuur van Greenlea. Een echt familiebedrijf dus.

De runderen zijn een Hereford - Angus kruising. Het vlees is Prime Steer High Quality Beef. De dieren zijn op 22 tot 26 maanden slachtrijp, ze wegen dan 600-630 kilo. Het vlees is HALAL verwerkt. De runderen worden verdoofd voor de slacht en het hele slachtproces is duurzaam en diervriendelijk.

Halal

Contact

Wenst u graag wat meer informatie? Of hebt u nog vragen? Wij horen het graag van u. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0172-577147. U kunt ons ook mailen. U kunt uw bericht sturen naar service@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.