- Beschrijving
-
Een prachtig stuk rib eye vlees van het Zuid-Amerikaanse continent. Beef&Steak laat aan u over wat u met dit prachtige stuk vlees doet. Zo kunt de Uruguayaanse rib eye in zijn geheel garen. Uiteraard kunt u dit mooie braadstuk ook eerst portioneren om vervolgens het gaarproces in werking te stellen. De rib eye komt uit de voorkant van de rug van Uruguayaanse runderras. Het vlees kent een prachtige, fijne marmering en geeft u bij de goede bereidingwijze een spectaculair mondgevoel. Het Uruguayaanse runderras is gevoed door middel van granen. Granen zorgen dat de marmering spectaculair tot uiting komt. Het intramusculair vet gaat tussen spierweefsels zitten. Hierdoor ontstaat er een optimale smaaksensatie.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
-
Rib eye steak met tomatentapenade
Heerlijk en gemakkelijk -
Rib eye steak met chiliboter en huisgemaakte frites
Heerlijk voorjaarsrecept voor een complete maaltijd.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Uruguay Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Braadpan, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Uruguaans Grain-Fed
-
schitterend vlees, zowel van smaak, als van structuur
product
Schrijf uw eigen review