Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Aberdeen Angus Aged

Aberdeen Angus Aged

Geniet je ook zo van Angus vlees? Het fijndradige vlees met de prachtige rode kleur is afkomstig van het zwarte Aberdeen Angus rund uit Schotland.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Aberdeen Angus burger
Rundvlees
€ 3,29
Aberdeen Angus sukadelappen
Rundvlees
ca. 200 gram
€ 5,49
aberdeen-angus-t-bone-steak
Rundvlees
ca. 600 gram
€ 34,79
entrecote-aberdeen-angus
Rundvlees
ca. 225 gram
€ 15,49
Aberdeen Angus Cote de Boeuf
Rundvlees
ca. 900 gram
€ 47,95
Aberdeen Angus Longhaas
Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 38,49
Aberdeen Angus Riblappen
Rundvlees
ca. 450 gram
€ 10,29
jodenhaas-aberdeen-angus-aged
Rundvlees
ca. 250 gram
€ 9,99
rib-rack-aberdeen-angus-aged
Rundvlees
ca. 5000 gram
€ 249,95
ossenhaastournedos-aberdeen-angus-aged
Rundvlees
ca. 200 gram
€ 19,99
chateaubriand-aberdeen-angus-aged
Rundvlees
ca. 375 gram
€ 33,79
ossenhaas-aberdeen-angus-heel
Rundvlees
ca. 2400 gram
€ 239,95
per pagina
Voorgeselecteerde maaltijden
Probeer onze pakketten


beef-burger-taster
Rundvlees

burgers-around-the-world
Diverse soorten

Barbecuepakket Easy

just-4-koks-probeerpakket

probeerpakket

Bekijk alle pakketten

Aberdeen Angus, puur genieten

Na het braden is het vlees nog steeds zacht en sappig en heeft het een heerlijke, karakteristieke smaak. De pure Angus hamburger is al jaren een van onze absolute bestsellers. Maar er is meer: ook voor een lekkere Tomahawk of voor een heerlijk ribstuk zit je goed bij Beef&Steak.


Het vleesras Aberdeen Angus

Aberdeen Angus is de originele naam van het ras uit Schotland, van de graafschappen Aberdeenshire en Angus. Dit oorspronkelijke ras is ook bekend als Black Angus met een eigen stamboek in de Verenigde Staten. De dieren staan kort op de poten en hebben een karakteristieke brede kop, zonder hoorn.


Wat is de herkomst van het vlees?

Ons vlees van onder andere het merk ‘Scotch Beef’ komt direct uit het hart van de Schotse Hooglanden. De mooie zwarte runderen grazen op de hooglanden waar ze rustig en vrij kunnen rondlopen zonder stress.  Ze eten vooral kruidenrijk en bijna houtachtig voedsel. Dat proef je zeker in de kwaliteit van het vlees. Er wordt bij onze leverancier scherp gelet op de kwaliteit van de dierenvoeding en zelfs de kwaliteit van het gras. De dieren krijgen kleine kalfjes en hebben niet of nauwelijks problemen tijdens het afkalven, dit gebeurt op een natuurlijke manier. Er is sowieso veel aandacht voor onderzoek ten bate van het dierenwelzijn en duurzamheid via verschillende onderzoeksprogramma’s.(https://www.qmscotland.co.uk/health-and-welfare)


Bestel Aberdeen Angus rundvlees bij Beef&Steak

De combinatie van smaak, textuur en vorm is zo gebalanceerd dat geen enkel stuk rundvlees kan concurreren met een Aberdeen Angus steak. Chefs wereldwijd roemen het vlees om de prachtige kleur en marmering. Een smaakvolle en malse Aberdeen Angus burger of tournedos mag dus zeker niet ontbreken op je barbecue.


Meer weten of advies van de slager?

Beef&Steak is een online slagerij die kwaliteit, eerlijkheid, duurzaamheid, smaak en beleving in een hoog vaandel heeft staan. Onze runderrassen zijn van hoge kwaliteit en komen van diervriendelijke farms van over de hele wereld. Voor meer vragen over onze producten en diensten kun je altijd contact opnemen via 0172-577147 of via service@beefensteak.nl.