•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
prev next
Nek Rundvlees

USA Grain-Fed Chuck Roast

Een groot stuk rundernek om zelf Pulled Beef mee te maken.
Herkomst: USA Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 18,95 Incl. BTW

Vanaf: € 28,95

- +
€ 18,95 Incl. BTW

Vanaf: € 28,95

Artikelnummer: 5185

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Mooie marmering en een perfecte verhouding voor een sappige portie pulled beef of voor een stoofpot.

Welk vlees gebruik je voor een stoofpot?

Je kunt kiezen uit een paar soorten stoofvlees zoals sukadelappen en riblappen maar denk ook eens aan dit mooie stuk onderrib. Deze chuck eye roast is echt prachtig voor een stoofpot. Je kunt het vlees vooraf in blokjes snijden, maar je mag ook het hele stuk in één keer stoven. Malser en sappiger dan een chuck eye vind je stoofvlees niet. Voor een stoofpot kun je talloze recepten vinden op onze website. Helemaal leuk experimenteren is het met een Dutch Oven, de gietijzeren stoofpot die je op houtvuur of kolen gebruikt. Het eerste recept dat je dan probeert is een pot roast. Naast deze stukken kun je ook kalfswangen of varkenswangen stoven, echt een specialiteit!

Recepten
er zijn geen recepten beschikbaar
Extra informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode barbecue, Oven, Dutch Oven
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Gewoon een pracht van een steak!
Als dikke steak bereid, stuk voelde te goed om door te garen. En pakte super uit!
Doordat het flink wat griltijd nodig had om op de gewenste binnentemp te komen zat er een machtige gril/rooksmaak in.
Mals, en lekker vet stuk vlees.
Boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar!
product
Review by Alwin / (Geplaatst op 05-07-2017)
Zeer malse pulled pork
Gisteren deze chuck roast omgetoverd tot malse berg pulled beef. Geinjecteerd met speciaalbier en een goede rub (zout, peper, chiliflakes, knoflookpoeder, mosterdzaad, venkelzaad) aangebracht. Daarna gerookt op de ugly drum smoker met een mix van hickory en cherry hout. Na een uur of 4 op ca 110 celsius was de bark prachtig (interne temp was toen al 82c). Daarna volgens recept van The Wolfepit doorgegaard tot het vlees zonder weerstand uit elkaar te pullen was. Zie: (https://youtu.be/jrWZ74mOTTA)
product
Review by Jelle / (Geplaatst op 22-09-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.