USA Grain-Fed Flank Steak

Een bijzondere snit van het Grain Fed USA rund.
Herkomst: USA Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 30,00 Incl. BTW
- +
€ 30,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 5172

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving
  • Bijzondere snit van het Grain-Fed USA rund
  • Dé delicatesse in Frankrijk
  • Stevig maar heerlijk smaakvol
  • Waanzinnige steak

Wil je dé delicatesse in Frankrijk proberen? Ga dan voor de USA Grain-Fed Flank Steak!

BAVETTE FLANCHETTE

In Frankrijk is het dé delicatesse en het wordt ook wel Bavette Flanchette genoemd. De flank steak of bavette is ietwat stevig, maar heerlijk smaakvol. De flank steak wordt bereid als een steak en wordt medium rare gegeten. Het stuk is een snit uit de flank, de vinkenlap, en net dit stukje is heerlijk om als steak te eten. Dun snijden tegen de draad en genieten maar.

WAANZINNIGE STEAK

Je bestelt de flank steak als snit van rond de kilo. Dat is de hele bavette en die laat zich als geheel het mooist bereiden. De Amerikaanse runderen worden 100 dagen voor de slacht gevoed door middel van granen. Deze granen zorgen voor een fijne marmering. Het intramusculaire vet zorgt ervoor dat er vetdeeltjes tussen het spierweefsel in de bavette komen te zitten. Hierdoor proeft u een waanzinnige steak die u niet snel zult vergeten.

USA GRAIN-FED RUND

Premium USA Grain-Fed Beef behoort tot de top van de Amerikaanse Beef. Gegarandeerd vrij van hormonen. Deze ware premium voldoet aan alle voorwaarden voor de meest excellente beef: van het juiste ras (Angus en geselecteerde cross-breds), de juiste leeftijd, de juiste marmering (overvloedig aanwezig, vergelijk met niveau 3 van Wagyu marbling scale). Dit is de steak die de Amerikaanse steakliefhebber kan bekoren. En die lat ligt hoog!

Bij BEEF&STEAK kun je een USA Grain-Fed Flank Steak kopen. Ga voor deze bijzondere snit van het Grain-Fed USA rund en geniet van dé delicatesse in Frankrijk.

Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de steak naar eigen smaak. Grill de streak op hoog vuur gedurende 3-5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 50-52 graden. Haal de steak van het vuur en laat deze (afgedekt) rusten tot een kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Recepten
Extra informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Braadpan, Grill
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 7 item(s)

Supermalse Steak
BBQ gereed maken voor indirect grillen 120-130 graden.
Bij een kerntemperatuur van 48 graden het vlees tien minuten laten rusten onder alu-folie.
Daarna op de SEAR-grill nog twee maal 3 minuten (kern +/- 58 graden)
Heerlijk !!
product
Review by Chris A / (Geplaatst op 19-02-2019)
Aanrader
Ontzettend lekker stuk vlees, iedereen smulde ervan. Op de bbq 2 x 5 minuten, zonder marinade, even laten rusten en smullen maar!
product
Review by Dane / (Geplaatst op 01-09-2017)
heerlijk mals
Heerlijk stukje vlees. Dit jaar voor de 2e keer met kerst bereid. 2 uurtjes marineren, vervolgens 2 * 4 minuten op de gloeiend hete bbq knallen. in 1 woord geweldig
product
Review by Tim / (Geplaatst op 31-12-2016)
Bemo
Waanzinnig stuk vlees. Heb er fajitas van gemaakt in ze geheel om en om gegrild goed laten rusten tegendraads in plakjes snijden.Gewoon goddelijk een absolute aanrader!!
product
Review by Bemo / (Geplaatst op 06-02-2016)
Peter Bootsma
Op eerste kerstdag bereid omdat er toch meer visite kwam dan eerst gedacht...... stuk is namelijk snel ontdooit. Twee uurtjes laten marineren in de sojasaus oliezout peper knoflook en BBQ saus met honing en daarna even 4 minuten per kant op de Primo met gietijzeren rek. voor de rest geen saus erbij geserveerd. Heerlijk stuk vlees wat ik zeker vaker ga bestellen en makkelijk als je even snel wat klaar wilt maken!
product
Review by Peter Bootsma / (Geplaatst op 26-12-2011)
rob neugebauer
Klaar gemaakt volgens het Weber recept... 4 minuten per kant (medium rare) op Direct vuur (heet dus!) even laten rusten en met Rucola sla Parmesaanse kaas flinters en de balsamicoazijn sausje serveren... TOPPERTJE! Heerlijk vlees uitstekende B&S kwaliteit mannen.
product
Review by rob neugebauer / (Geplaatst op 14-09-2011)
Spiker
Het vlees gemarineerd zoals beschreven in het recept maar de rode wijnazijn vervangen door aceto balsamico en iets minder sojasaus. Eerst 20-30 minuten indirect verwarmd op de bbq met gesloten deksel vervolgens 2-3 minuten per kant gegrild. Resultaat super wat steviger vlees maar nog steeds erg mals.
product
Review by Spiker / (Geplaatst op 11-08-2011)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.