USA Grain-Fed Flank Steak
Artikelnummer: 5172Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Bijzondere snit van het Grain-Fed USA rund
- Dé delicatesse in Frankrijk
- Stevig maar heerlijk smaakvol
- Waanzinnige steak
Wil je dé delicatesse in Frankrijk proberen? Ga dan voor de USA Grain-Fed Flank Steak!
BAVETTE FLANCHETTE
In Frankrijk is het dé delicatesse en het wordt ook wel Bavette Flanchette genoemd. De flank steak of bavette is ietwat stevig, maar heerlijk smaakvol.
De flank steak wordt bereid als een steak en wordt medium rare gegeten. Het stuk is een snit uit de flank, de vinkenlap, en net dit stukje is heerlijk om als steak te eten. Dun snijden tegen de draad en genieten maar.
WAANZINNIGE STEAK
Je bestelt de flank steak als snit van rond de kilo. Dat is de hele bavette en die laat zich als geheel het mooist bereiden.
De Amerikaanse runderen worden 100 dagen voor de slacht gevoed door middel van granen. Deze granen zorgen voor een fijne marmering.
Het intramusculaire vet zorgt ervoor dat er vetdeeltjes tussen het spierweefsel in de bavette komen te zitten. Hierdoor proef je een waanzinnige steak die je niet snel zal vergeten.
USA GRAIN-FED RUND
Premium USA Grain-Fed Beef behoort tot de top van de Amerikaanse Beef. Gegarandeerd vrij van hormonen.
Deze ware premium voldoet aan alle voorwaarden voor de meest excellente beef: van het juiste ras (Angus en geselecteerde cross-breds), de juiste leeftijd, de juiste marmering (overvloedig aanwezig, vergelijk met niveau 3 van Wagyu marbling scale).
Dit is de steak die de Amerikaanse steakliefhebber kan bekoren. En die lat ligt hoog!
Bij BEEF&STEAK kun je een USA Grain-Fed Flank Steak kopen. Ga voor deze bijzondere snit van het Grain-Fed USA rund en geniet van dé delicatesse in Frankrijk.
Herkomst | USA |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Nat gerijpt |
Voeding | 100 Dagen graangevoerd |
Soort | Black Angus Rundvlees |
SKU | 5172 |
Bij een kerntemperatuur van 48 graden het vlees tien minuten laten rusten onder alu-folie.
Daarna op de SEAR-grill nog twee maal 3 minuten (kern +/- 58 graden)
Heerlijk !!