•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Flank Rundvlees

USA Grain-Fed Flank Steak

Een bijzondere snit van het Grain Fed USA rund.
Herkomst: USA Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 27,95 Incl. BTW

Vanaf: € 23,95

- +
€ 27,95 Incl. BTW

Vanaf: € 23,95

Artikelnummer: 5172

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

In Frankrijk is het dé delicatesse en het wordt ook wel Bavette Flanchette genoemd. De flank steak of bavette is ietwat stevig, maar heerlijk smaakvol. De flank steak wordt bereid als een steak en wordt medium rare gegeten. Het stuk is een snit uit de flank, de vinkenlap, en net dit stukje is heerlijk om als steak te eten. Dun snijden tegen de draad en genieten maar.

U bestelt de flank steak als snit van rond de kilo. Dat is de hele bavette en die laat zich als geheel het mooist bereiden. De Amerikaanse runderen worden 100 dagen voor de slacht gevoed door middel van granen. Deze granen zorgen voor een fijne marmering. Het intramusculaire vet zorgt ervoor dat er vetdeeltjes tussen het spierweefsel in de bavette komen te zitten. Hierdoor proeft u een waanzinnige steak die u niet snel zult vergeten.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode barbecue, Braadpan, Grill
Reviews

Klantenreviews 6 item(s)

Aanrader
Ontzettend lekker stuk vlees, iedereen smulde ervan. Op de bbq 2 x 5 minuten, zonder marinade, even laten rusten en smullen maar!
product
Review by Dane / (Geplaatst op 01-09-2017)
heerlijk mals
Heerlijk stukje vlees. Dit jaar voor de 2e keer met kerst bereid. 2 uurtjes marineren, vervolgens 2 * 4 minuten op de gloeiend hete bbq knallen. in 1 woord geweldig
product
Review by Tim / (Geplaatst op 31-12-2016)
Bemo
Waanzinnig stuk vlees. Heb er fajitas van gemaakt in ze geheel om en om gegrild goed laten rusten tegendraads in plakjes snijden.Gewoon goddelijk een absolute aanrader!!
product
Review by Bemo / (Geplaatst op 06-02-2016)
Peter Bootsma
Op eerste kerstdag bereid omdat er toch meer visite kwam dan eerst gedacht...... stuk is namelijk snel ontdooit. Twee uurtjes laten marineren in de sojasaus oliezout peper knoflook en BBQ saus met honing en daarna even 4 minuten per kant op de Primo met gietijzeren rek. voor de rest geen saus erbij geserveerd. Heerlijk stuk vlees wat ik zeker vaker ga bestellen en makkelijk als je even snel wat klaar wilt maken!
product
Review by Peter Bootsma / (Geplaatst op 26-12-2011)
rob neugebauer
Klaar gemaakt volgens het Weber recept... 4 minuten per kant (medium rare) op Direct vuur (heet dus!) even laten rusten en met Rucola sla Parmesaanse kaas flinters en de balsamicoazijn sausje serveren... TOPPERTJE! Heerlijk vlees uitstekende B&S kwaliteit mannen.
product
Review by rob neugebauer / (Geplaatst op 14-09-2011)
Spiker
Het vlees gemarineerd zoals beschreven in het recept maar de rode wijnazijn vervangen door aceto balsamico en iets minder sojasaus. Eerst 20-30 minuten indirect verwarmd op de bbq met gesloten deksel vervolgens 2-3 minuten per kant gegrild. Resultaat super wat steviger vlees maar nog steeds erg mals.
product
Review by Spiker / (Geplaatst op 11-08-2011)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.