Livar Picnic
Artikelnummer: 6207Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
De picnic van Livar is een schouderstuk met een stukje schouderblad. Perfect voor pulled pork. Zeker als het stuk gaar is, want dan haal je het bot er zo uit! Het stuk is gesneden zonder zwoerd en met onderpoot voor nog meer smaak.
De picnic heeft een rijke smaak. Dit komt door het ras en de behandeling van het Livar Varken. Deze diervriendelijk gehouden varkens zijn absolute Limburgse smaakvarkens.
Het vlees van het Livar Varken heeft een ruime vetlaag en een mooie marmering. Picnics zijn heerlijk om te bereiden op de BBQ. Uiteraard kan je de picnic ook bereiden in de keuken.
Het Livar varken is een Limburgs varkensras. Het ras is ontstaan uit kruisingen met verschillende geselecteerde varkensrassen. De ultieme kruising wordt gehouden in het Limburgse Echt.
Hier wordt het Livar Varken verzorgd door monniken. Door gebrek aan productieruimte zijn er ook nog een aantal andere Livarhouderijen.
Deze houderijen worden streng doch rechtvaardig gecontroleerd op kwaliteit en dierenwelzijn. Een puur stuk kwaliteit en dat proef je bij Beef&Steak!
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kan je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Voeding | Graangevoerd |
Soort | Livar Varkensvlees |
SKU | 6207 |
Als eerst de service is fantastisch. duidelijkheid aan telefoon en ik kon makkelijk de bezorg datum wijzigen.
Het vlees:
Wat een stuk een vlees. Netjes ingevroren in een koeltas met koelelementen. Daarnaast wat blaadjes met uitleg over het vlees en hoe het beste te ontdooien. Het vlees is meteen op 26 aug in het water gegaan om de ochtend gekruid te worden. Na het kruiden is de schouder terug de koelkast in gegaan voor 12 uur. Om 23:00 uur was het vlees op kamer temperatuur en was de bbq netjes op 120 graden indirect. Het vlees is erop gegaan en is met 72 graden in de aluminium folie gegaan om 18 uur later de temperatuur van 92 graden te bereiken. Het was mals en viel bij het van bbq halen al uit elkaar. Het was een drukke verjaardag maar tijdens het eten kon je een spelt horen vallen.
Al met al een pracht stuk vlees met een goede service van het bedrijf. Dit wordt mijn vaste slager!
Complimenten voor jullie qua kwaliteit en levering.