- Beschrijving
-
De echte spareribs zijn buikspareribs, groter en steviger. Deze buikspareribs van de Iberico zijn onovertroffen. Ze zijn verpakt per rib. In video's en op foto's van bekende chefs en bbq'ers zie je dit grote formaat spareribs. Spareribs die in Nederland worden verkocht heten bij de Amerikanen 'baby back ribs'. Buikspareribs zijn iets steviger en hebben veel vlees. De spareribs van het Iberico varken hebben een rijk aroma en een nootachtige smaak waardoor er minder gemarineerd hoeft te worden. Het eten van spareribs wordt een nieuwe beleving met de buikspareribs van de Iberico.
Pitmaster X laat een mooie bereiding zien:
- Recepten
-
-
Red hot Iberico rib tapas
Heerlijke tapas voor een zwoele zomeravond. Begin op tijd met bereiden! -
Pittige spareribs op Aziatische wijze
Asian-style spareribs. Erg populair en lekker. Hou rekening met 6 uur marineren
-
- Extra informatie
-
Herkomst Spanje Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 10 item(s)
- Heerlijke eerste sparerib ervaring.
-
Voor het eerst in mijn leven spareribs klaargemaakt en gegeten. Dan meteen maar goed dacht ik. Wat een verrukkelijke smaak heeft dit vlees! Heerlijke zoete tonen (los van rub en saus). 1.7kg besteld en bijna helemaal met 2 personen opgegeten (volgende keer nog dikkere bestellen). 3-2-1 methode werkte perfect. Nog een mooie bite, maar wel heerlijk gaar.
product - Erg lekker, maar te veel vet
-
Erg lekkere ribben, maar te veel vet naar mijn smaak. Veel vet verwijderd, maar door het vlees en tegen de botten aan zat ook nog erg veel.
Smaak was super en heerlijk mals.product - low 'n slow
-
Omg.... Geweldige rib. Na 24 uur dry brining een goede rub gebruikt en op t eind nog moppen met een goede bbq saus. Texas crutch heeft dit vlees niet nodig. Zal snel weer besteld worden ; ))
product - Beste spareribs ooit
-
Heel veel vlees op de ribs, van erg goede kwaliteit!
Meteen bijbestellen.product - Matthijs
-
Klaargemaakt volgen memphis style bbq recept http://www.24kitchen.nl/recepten/spareribs-memphis-style/ was echt fantastisch!!!
product - The pitmaster
-
Goede ribs! Op laag vuur gerookt op de bbq volgens een recept van de BBQ pitboys. Ik dacht aan 3 kilo wel genoeg te hebben voor 4 volwassenen en twee kinderen... volgende keer meer bestellen.
product - Ren
-
Vandaag een rib van ruim 1600 gram op de WSM bereid. 3-2-1 methode. Ingesmeerd met vooral peper en zout. Ook nog een beetje parikapoeder knoflookpoederuienpoeder en basterdsuiker. Eerst bijna 3 uur gerookt met stukjes hout van eikenhouten wijnvaten. Vervolgens 2 uur in folie met wat appelsap. Uit de folie en weer terug op de WSM ingesmeerd met wat Stubbs Honey Pecan. Beste ribs ooit. Wat een smaak. Volgende keer wel iets korter vlees viel van bijna de botten af
product - rene
-
Nou ik heb ze gemaakt op de 3-2-1 methode. Ze waren perfect 3 stuks gedaan en alles was op.Ik weet dat ik ze de volgende keer weer besteld.
product - robert de jonge
-
Lekker buikribs! Na wat schoonmaak werk en losse stukken vlees verwijderd te hebbenhielt ik de ribs met vlees over. Met de b&s ribrub ingewreven toen 2 uurtjes de koelkast in. De bbq met deksel alvst aangezet op +/- 100 gr celsius. De ribs uit de koelkasten toen met basterdsuiker ingesmeerd en op de bbq gelegt.en niet onder het vuur maar ernaast en deksel dicht. Om het uur ingesmeerd met mix van appelsapazijnmosterd en ribrub.En 5 uren later van de bbq afgehaald...resultaat: Super lekkere ribs met veel vlees eraan!!Mals maar met lichte bite en de smaak was om te watertanden.volgende keer maar weer bestellen. gr robert de jonge
product - Robert&Esther
-
Geweldige spareribs heerlijk. Gekookt in bouillon knoflook en ui. Hierna marinade van honing gember ketjap peper/zout en wat Italiaanse vleeskruiden YAMMIE:)
product
Schrijf uw eigen review