- Beschrijving
-
De optimale baby back spareribs voor op de BBQ. Mooi en gelijkmatig bevleesd en heerlijk van smaak. Dit type vlees blijft bij langdurig garen toch heerlijk sappig.
Inmiddels zijn er al vele prijzen gewonnen tijdens diverse BBQ-wedstrijden met deze spareribs, waaronder:
1e plaats op Grillstock 2017 (UK)
Zelf spareribs maken :
- Bereiding
-
Laat de spareribs op kamertemperatuur komen. Verwijder vervolgens het vlies aan de onderkant. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van een platte schroevendraaier of een ander plat, bot gereedschap. Kruid de spareribs naar eigen smaak minimaal 1 uur van te voren.
Plaats de spareribs indirect boven het vuur op ongeveer 105-120 graden. Laat de spareribs 2,5 tot 3 uur op deze temperatuur garen. Haal vervolgens de spareribs van het vuur en pak deze in aluminiumfolie, samen met wat vloeibare boter en basterdsuiker. Plaats de ingepakte spareribs terug en gaar nog 1,5 tot 2 uur door op dezelfde temperatuur. Pak de spareribs uit. (Let op: de spareribs en de folie zijn heel heet, gebruik dus hittebestendige handschoenen)
Plaats de spareribs nu weer terug op het rooster en smeer in met je favoriete BBQ-saus. Laat nog ongeveer een uurtje doorgaren tot de gewenste bite is behaald. Smeer de spareribs tussendoor iedere 20 nog even in met de saus.
- Recepten
-
-
Southern Blues Spareribs
Recept voor de lekkerste spareribs! Onze all-time favorite! -
Dronken Spareribs
Spannend gemarineerde spareribs met een vleugje Whiskey!
-
- Extra informatie
-
Herkomst België Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven voedingswaarde energie: 290kcal, vet: 20g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23g - Reviews
-
Klantenreviews 12 item(s)
- Zeer goed bevallen
-
Kwam zoals altijd keurig volgens afspraak..... in top conditie!
Na n nachtje de dry rub in te laten trekken, de 3-2-1 methode op de bbq gedaan.. ingesmeerd met bbq-saus... en man wat waren ze mals???? het vlees viel van het bot bij het oppakken???? echt een aanraderproduct - Lekkerste spareribs ever !
-
Heb de spareribs volgens het Southern Blues recept klaar gemaakt , Gewldig lekker , heel erg mals en sappig . Hebben met 7 man 5 stukken opgegeten , iedereen vond het de lekkerste spareribs ever !
product - Werkelijk om te smullen !!!
-
Deze keer 3-2-1 in de oven met NOSKOS THE SPARERIB , afgelakt met STONEWALL BABY BACK RIB SAUS, gevuld in pitabroodje, oh zo mals.
product - Mooie spareribs
-
Mooie spareribs die weinig bewerking nodig hebben en makkelijk te ontvliezen zijn. Klaargemaakt volgens de 321-methode op de BGE super goed gelukt. Zojuist voor de tweede keer besteld.
product - Topribs
-
Heerlijke ribben lekker veel vlees ik had de 1 kilo uitvoering.
Heb ze 3 2 1 bereid met Noskos kruiden mix en afgelakt met cola glaze en ze waren heerlijkproduct - Top kwaliteit
-
Voor mij geen andere meer, dit zijn de ribben die wij zo lekker vinden, je hoeft er eigenlijk geen rub op te doen, zijn van nature al top. Perfect voor de 321 methode.
product - De echte Baby Back Ribs en super service!
-
In de US eet ik altijd de Baby Back ribs maar kon ze in Ned. nergens vinden. Dit zijn de echte!
Mijn levering via PostNL food is om onduidelijke reden fout gegaan, maar Beef & Steak heeft direct nieuwe geleverd, super service!
product - Prima product
-
Mooi stukje rib met veel vlees. Klaargemaakt via de 3-2-1 methode op de smoker.. Recept gebruikt van Mele Best , Kentucky whiskey ribs. Heerlijke malse ribs. Gaan we zeker vaker bestellen.
product - Verrukkelijk!
-
Ingesmeerd met mosterd en zelfgemaakte rub. 4 uur zonder Texas Crutch bij 105 Celsius. Ze hadden nog een beetje bite, hou zelf niet van "fall of the bone". Helemaal top!
product - super ribs
-
echt hele lekkere ribs, gaan we vaker bestellen
product - Echte kwaliteit
-
Ben producten van beef&steak relatief kort geleden gaan uitproberen. Deze ribs zijn meer dan uitstekend van kwaliteit!
Goed geportioneerd, mooi bevleesd en na 3-2-1 bereiding ongelofelijk mals en sappig. Als deze ribs de maatstaf zijn voor de kwaliteit van de overige producten, gaan wij met beef&steak een heerlijke bbq zomer tegemoet!product - Sappige ribs
-
Low en Slow volgens de 3-2-1-methode bereidt. Vlees was supermals!!! Niet eerder zo'n sappig resultaat gehad.
product
Schrijf uw eigen review