- Beschrijving
-
Brisket bestaande uit de Point en de Flat. Zoals de Amerikanen deze snijden en klaarmaken. Voor de Europese markt fokken en mesten de Amerikanen prachtige runderen. Dit zijn 100% Angus runderen. Deze runderen staan bekend om hun rijke smaak en prachtige textuur.
Deze brisket wordt veel gebruikt door barbecueteams tijdens kampioenschappen. Het Regahfest 2015 (KCBS) leverde een eerste plaats op voor deze brisket. De eerste en de derde plaats voor de brisket werden op de Tony Stone 2015 (KCBS) behaald met onze brisket.
- Recepten
-
-
Pitmasters Sweet Brisket
Brisket op z'n Amerikaans, lekker zoet en met een heerlijke BBQ-smaak. -
Boston Bean Brisket
Boston Bean Brisket Weer een heerlijk stukje vlees van jullie, de black angus brisket ! Deze keer op z'n Boston's ! -
Texas-Style Brisket
Heerlijk recept voor een onvergetelijke Brisket. U kunt er ook nog voor kiezen de Brisket van tevoren te injecteren. -
Brisket met gekarameliseerde ui en Merlot-saus (Kan in de Dutch Oven)
Heerlijk traditioneel gerecht met brisket. Hou rekening met een nachtje rusten van het vlees
-
- Extra informatie
-
Herkomst USA Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Oven voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review