Boston Bean Brisket

Boston Bean Brisket
Weer een heerlijk stukje vlees van jullie, de black angus brisket! Deze keer op z'n Boston's!

Ingrediënten

1 Grain-fed brisket,

Maak een marinade/bonensaus van
1 kop tomatenpuree
2/3 kop bruine suiker
1/2 kop stroop
2 theelepels mosterd
2 eetlepels rode wijnazijn
1 eetlepel worchestersaus

naar smaak zeezout en versgemalen peper toevoegen

Bereiding

1: Smeer het vlees in en laat 24 marineren in de koelkast.
2: Laat een pondje witte bonen weken voor 12 uurtjes in water.
3: Maak eerst de bonenmix door 2 grote uien samen met een handvol baconblokjes af te zweten.
4: Haal uit de pan en voeg toe bij de geweekte bonen.
5: Schroei het vlees dicht in een grote pan, als dat gebeurd is blus je de pan af met een lekker bokbiertje (half blik a 0,5 L, bokbier is heerlijk hierbij!)
6: Voeg het vocht toe bij de bonenmix.
7: Doe alles in een grote braadslee, met het vlees bovenop.
8: Voeg de rest van het bokbier toe, goed afsluiten met alu folie en laat het geheel 12 uurtjes op 120 graden langzaam garen. Half uurtje tot uurtje laten rusten...
9: Eet smakelijk!