•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Rug Varkensvlees

Iberico Ribfingers

Een heerlijke snack van de BBQ maak je met deze ribfingers. Smakelijke stukjes varkensvlees om langzaam te garen.
Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 10,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 4215

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Kies zelf je leverdag
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Wederom een smaaksensatie uit Spanje. Het mooie, romige vlees van het Spaanse Ibericovarken smelt op je tong. De Ribfingers zitten ongeveer per kilo verpakt en zijn klaar voor gebruik. Ideaal als BBQ-snack en om low&slow te bereiden.

Iberico Ribfingers

Ribfingers zijn weer een perfect voorbeeld van het authentieke uitsnijden van Iberico varkens. De ribfingers zijn de stukjes vlees die tussen de ribben zitten. Van andere varkensrassen en in andere landen wordt dit niet apart gesneden. Het vlees is hier ook minder geschikt voor.

Hoe bereid ik Iberico Ribfingers?

Het bereiden van iberico ribfingers is heel gemakkelijk en kan bijna niet fout gaan. Het vlees is vrij stug, maar wordt heerlijk zacht bij een langzame bereiding op laag vuur. Kruid de Iberico ribfingers naar eigen smaak. Gaar ze in 1,5 tot 2 uur indirect op de BBQ op ongeveer 150 graden Celsius. Smeer ze vervolgens in met je favoriete BBQ saus en grill ze af boven het directe vuur.

Waar kan ik Ribfingers bestellen?

U kunt de ribfingers online bij ons bestellen. Vindt u ze niet op de website, zijn ze tijdelijk uitverkocht. Geen nood, ze zijn weer onderweg uit Spanje. Als u deze ribfingers in de winkelwagen heeft geplaatst kunt u vervolgens zelf bepalen wanneer en waar u deze wilt ontvangen. Alles komt vacuum en diepgevroren bij u binnen. U kunt de verpakking met ribfingers het beste een dag van tevoren in de koeling leggen, dan zijn ze de volgende dag klaar voor gebruik.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 0172-577147. U kunt ons ook e-mailen: info@beefensteak.nl.

Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Grill
voedingswaarde energie: 290kcal, vet: 20g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23g
Reviews

Klantenreviews 5 item(s)

heerlijk en idiot proof
Alles ontdooid in een kom.
Een flinke doses Blues Hog Dry Rub, goed mengen.
In het aluminiem folie, twee uur in de oven op 140 graden.
Daarna uit hun eigen vet halen en coaten met je favo BBQ-saus.
10 a15 minuten terug in een oven van 170 graden en klaar.
(optioneel een tweede keer coaten en terug on de oven)

Eind resultaat, vlees dat smelt in je mond, zo mals.
Ik was gewoon trots op me zelf.
product
Review by Mathieu Cretier / (Geplaatst op 20-10-2020)
Iberico Ribfingers
Onwijs lekker! Goed gelukt op low&slow
product
Review by K.C.Bregman / (Geplaatst op 17-09-2020)
Een nieuwe favoriet
Wat een succes. Nog nooit gemaakt maar het eenvoudige recept van Noskos via BBQ-NL ggebruikt en in combinatie met dit topvlees een zeer goed resultaat gekregen. Voor herhaling vatbaar.
product
Review by Stefan / (Geplaatst op 16-07-2020)
Bbq ribfingers
Voor de 2e keer ribfingers van de bbq gemaakt. Geweldige stukjes vlees die lekker sappig zijn. 1,5 uur op 150 graden indirecte hitte op de bbq en ze zijn perfect. Laatste half uur ben ik ze gaan bestrijken met bbq saus en alle gasten waren zeer tevreden.
product
Review by Nan / (Geplaatst op 14-06-2020)
Waanzinnig lekkere ribfingers
Deze ribfingers zijn zo verschrikkelijk lekker! Ze zijn ook heel makkelijk klaar te maken en je hebt geen gesnert met botjes kluiven.
Ik heb dit keer mijn fingers in drie porties verdeeld en ze twee verschillende marinades en een rub gegeven. Alle drie heel lekker, maar de rub met gerookte paprika, zout, peper, knoflook, suiker, tijm en rozemarijn was het lekkerste. Lekker pittig!
De ribfingers zijn bijna 1,5 uur op 160 graden in de oven geweest. Toen waren ze ongelooflijk mals geworden.
We hebben ze gegeten op een tortilla met wat sla en bbqsaus. En de volgende dag het restje met wat patat en een salade. Maar ze zijn ook geweldig op brood of gewoon zo uit het vuistje. Dit was de tweede keer dat we ribfingers aten, maar er volgen ongetwijfeld nog veel meer keren.
Eén tip: zet er in de oven wel een lekschaal onder, want er druipt heel wat vet uit de ribfingers.
product
Review by Diana Ruiter / (Geplaatst op 19-11-2019)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.