Iberico Ribfingers
Artikelnummer: 4215Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Heerlijke BBQ-snack
- Smakelijke stukjes varkensvlees om langzaam te garen
- Smaaksensatie uit Spanje
- Mooi, romig vlees
- 50% raszuiver voor optimale vlees-vetverhouding
Wil je de smaaksensatie uit Spanje proberen? Ga dan voor deze Iberico Ribfingers!
SPAANSE SMAAKSENSATIE
Wederom een smaaksensatie uit Spanje. Het mooie, romige vlees van het Spaanse Ibericovarken smelt op je tong.
De Ribfingers zijn vacuum verpakt en zijn klaar voor gebruik. Ideaal als BBQ-snack en om low&slow te bereiden.
RIBFINGERS
Ribfingers zijn weer een perfect voorbeeld van het authentieke uitsnijden van Ibericovarkens. De ribfingers zijn de stukjes vlees die tussen de ribben zitten.
Van andere varkensrassen en in andere landen wordt dit niet apart gesneden. Het vlees is hier ook minder geschikt voor.
BEREIDEN VAN DE IBERICO RIBFINGERS
Het bereiden van iberico ribfingers is heel gemakkelijk en kan bijna niet fout gaan. Het vlees is vrij stug, maar wordt heerlijk zacht bij een langzame bereiding op laag vuur.
Kruid de Iberico ribfingers naar eigen smaak. Gaar ze in 1,5 tot 2 uur indirect op de BBQ op ongeveer 150 graden Celsius. Smeer ze vervolgens in met je favoriete BBQ saus en grill ze af boven het directe vuur.
Bij BEEF&STEAK kun je de heerlijke Iberico Ringfingers kopen. Ga voor dit prachtige romige vlees van het Spaanse Ibericovarken en geniet van deze Spaanse sensatie.
Herkomst | Spanje |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Voeding | Gras en Graansoorten |
Soort | Iberico Varkensvlees |
voedingswaarde | energie: 290kcal, vet: 20g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23g |
SKU | 4215 |
Wel goed opletten, want ze zijn snel klaar.
Heerlijke snack en is op voordat je het doorhebt.
Een flinke doses Blues Hog Dry Rub, goed mengen.
In het aluminiem folie, twee uur in de oven op 140 graden.
Daarna uit hun eigen vet halen en coaten met je favo BBQ-saus.
10 a15 minuten terug in een oven van 170 graden en klaar.
(optioneel een tweede keer coaten en terug on de oven)
Eind resultaat, vlees dat smelt in je mond, zo mals.
Ik was gewoon trots op me zelf.