Iberico Ribfingers

Een heerlijke snack van de BBQ maak je met deze ribfingers. Smakelijke stukjes varkensvlees om langzaam te garen.

Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 10,00 Incl. BTW
- +
€ 10,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 4215

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving
  • Heerlijke BBQ-snack
  • Smakelijke stukjes varkensvlees om langzaam te garen
  • Smaaksensatie uit Spanje
  • Mooi, romig vlees
  • 50% raszuiver voor optimale vlees-vetverhouding

Wil je de smaaksensatie uit Spanje proberen? Ga dan voor deze Iberico Ribfingers!

SPAANSE SMAAKSENSATIE

Wederom een smaaksensatie uit Spanje. Het mooie, romige vlees van het Spaanse Ibericovarken smelt op je tong. De Ribfingers zijn vacuum verpakt en zijn klaar voor gebruik. Ideaal als BBQ-snack en om low&slow te bereiden.

RIBFINGERS

Ribfingers zijn weer een perfect voorbeeld van het authentieke uitsnijden van Ibericovarkens. De ribfingers zijn de stukjes vlees die tussen de ribben zitten. Van andere varkensrassen en in andere landen wordt dit niet apart gesneden. Het vlees is hier ook minder geschikt voor.

BEREIDEN VAN DE IBERICO RIBFINGERS

Het bereiden van iberico ribfingers is heel gemakkelijk en kan bijna niet fout gaan. Het vlees is vrij stug, maar wordt heerlijk zacht bij een langzame bereiding op laag vuur. Kruid de Iberico ribfingers naar eigen smaak. Gaar ze in 1,5 tot 2 uur indirect op de BBQ op ongeveer 150 graden Celsius. Smeer ze vervolgens in met je favoriete BBQ saus en grill ze af boven het directe vuur.

Bij BEEF&STEAK kun je de heerlijke Iberico Ringfingers kopen. Ga voor dit prachtige romige vlees van het Spaanse Ibericovarken en geniet van deze Spaanse sensatie. 

Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Grill
voedingswaarde energie: 290kcal, vet: 20g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23g
Reviews

Klantenreviews 7 item(s)

Verrassend Lekker
Zeker 5 sterren waard. Goede rub erop en het kan zo op de BBQ of in de oven.
Wel goed opletten, want ze zijn snel klaar.
Heerlijke snack en is op voordat je het doorhebt.
product
Review by Daisho / (Geplaatst op 12-04-2022)
Om je vingers bij af te likken
Deze zijn zo gruwelijk lekker. Van de BBQ natuurlijk ultiem, maar ook heerlijk uit de oven. Met een lekkere pittige knoflook-yoghurtdip erbij.
product
Review by Rick / (Geplaatst op 17-01-2021)
heerlijk en idiot proof
Alles ontdooid in een kom.
Een flinke doses Blues Hog Dry Rub, goed mengen.
In het aluminiem folie, twee uur in de oven op 140 graden.
Daarna uit hun eigen vet halen en coaten met je favo BBQ-saus.
10 a15 minuten terug in een oven van 170 graden en klaar.
(optioneel een tweede keer coaten en terug on de oven)

Eind resultaat, vlees dat smelt in je mond, zo mals.
Ik was gewoon trots op me zelf.
product
Review by Mathieu Cretier / (Geplaatst op 20-10-2020)
Iberico Ribfingers
Onwijs lekker! Goed gelukt op low&slow
product
Review by K.C.Bregman / (Geplaatst op 17-09-2020)
Een nieuwe favoriet
Wat een succes. Nog nooit gemaakt maar het eenvoudige recept van Noskos via BBQ-NL ggebruikt en in combinatie met dit topvlees een zeer goed resultaat gekregen. Voor herhaling vatbaar.
product
Review by Stefan / (Geplaatst op 16-07-2020)
Bbq ribfingers
Voor de 2e keer ribfingers van de bbq gemaakt. Geweldige stukjes vlees die lekker sappig zijn. 1,5 uur op 150 graden indirecte hitte op de bbq en ze zijn perfect. Laatste half uur ben ik ze gaan bestrijken met bbq saus en alle gasten waren zeer tevreden.
product
Review by Nan / (Geplaatst op 14-06-2020)
Waanzinnig lekkere ribfingers
Deze ribfingers zijn zo verschrikkelijk lekker! Ze zijn ook heel makkelijk klaar te maken en je hebt geen gesnert met botjes kluiven.
Ik heb dit keer mijn fingers in drie porties verdeeld en ze twee verschillende marinades en een rub gegeven. Alle drie heel lekker, maar de rub met gerookte paprika, zout, peper, knoflook, suiker, tijm en rozemarijn was het lekkerste. Lekker pittig!
De ribfingers zijn bijna 1,5 uur op 160 graden in de oven geweest. Toen waren ze ongelooflijk mals geworden.
We hebben ze gegeten op een tortilla met wat sla en bbqsaus. En de volgende dag het restje met wat patat en een salade. Maar ze zijn ook geweldig op brood of gewoon zo uit het vuistje. Dit was de tweede keer dat we ribfingers aten, maar er volgen ongetwijfeld nog veel meer keren.
Eén tip: zet er in de oven wel een lekschaal onder, want er druipt heel wat vet uit de ribfingers.
product
Review by Diana Ruiter / (Geplaatst op 19-11-2019)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.