Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Pakketten

Dé online slager voor het lekkerste vlees

Beef&Steak is dé online slager waar allerlei soorten vlees in een eenvoudig overzicht aangeboden worden. Met een simpele druk op de knop verplaatst u de gewenste producten naar het winkelwagentje en daarna kunt u gemakkelijk afrekenen. En als u voor 16.15 uur een bestelling plaatst, heeft u het vlees de volgende dag al in huis. Zo kunt u gemakkelijk het lekkerste vlees bestellen bij ons als online keurslager en gemakkelijk thuisbezorgd krijgen. Geen rompslomp meer binnen de winkel of de slager, bestel nu uw vlees online vanuit uw luie stoel!

Gemakkelijk uw BBQ vlees bestellen bij dé online slager

Beef&Steak is een bourgondische online slager. Het begon ooit allemaal in een restaurant in Zuid-Afrika. Hier smaakte het vlees zo fantastisch! Jan Faber en Matthijs van der Pijl vroegen zich af waarom al dat heerlijke, bourgondische vlees niet op een eenvoudige wijze in Nederland aangeboden werd. Dat is hoe Beef&Steak, uw online slager, is geboren. In de loop der jaren hebben we al vele klanten blij kunnen maken. Zo hebben veel consumenten gekozen om hun BBQ vlees bij ons als online keurslager te bestellen en te laten bezorgen.

Toppers uit het assortiment van de online slager

Natuurlijk willen wij u ook graag even wijzen op toppers uit ons assortiment, zoals het vlees van de Angus en heerlijke Picanha. Eigenlijk is al het rund- en barbecuevlees aan te raden! Welk vlees u uiteindelijk ook kiest, met vlees van Beef&Steak is het altijd smullen geblazen! Zo kunt u gemakkelijk uw vlees thuisbezorgd krijgen, na het bestellen bij onze online keurslager.

Wilt u meer weten over onze diverse mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Beef&Steak, dé online slager of over onze producten en diensten? Wij helpen u graag. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld het laten bezorgen of het bestellen van ons BBQ vlees. Voor meer informatie belt u naar het nummer (0172) 577 147.