
Biefstuk in zoetzure saus
< 20 minuten
4 personen
Makkelijk
Pan

Een frisse variatie op de biefstuk. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 500 gram biefstuk
- 2 stuks prei
- 2 stuks ui
- 2 EL honing
- 100 ml witte wijn
- 200 ml fond
- 4 EL olijfolie
- 1 grote tomaat
- Verse peper en zout
- 5 EL brandewijn azijn
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Dep de steaks droog, op beide kanten en kruiden met zout en peper.
- 2. Bak in olie ongeveer 4 minuten aan elke kant. Verwijder uit de pan en houd warm. Tomaten met prei (gesneden), uienringen bakken.
- 3. Giet de bouillon en witte wijn erover, sudderen gedurende 5 minuten.
- 4. Roer de honing, zout, peper, chili en azijn erdoor. Voeg de steaks toe en laat alles een paar minuten staan.